tiistai 2. heinäkuuta 2013

Joukostamme poistuneet kesäkuu -13

Taas on aika esitellä loppuneet tuotteet. Niitä ei tälläkään kertaa hirveästi ole, koska varsinkin puhdistustuotteissa ja kasvovoiteissa mulla on monta purkkia käytössä samaan aikaan.
Mutta, pitemmittä puheitta, tässä ne on.


Ei ihan hirveesti, eihän?


 Hiuspuolelta loppui toinen pikkuputeli Head & Shouldersin shampoota, joka siis on hyvä perusshampoo, pesee hyvin, hyvä tuoksu jne.

Bonacuren Repair Rescue Sealed Ends on ollu yks luottotuotteistani jo useemman vuoden. Pitää latvat hyvässä kunnossa ja pehmeinä. Tosin nyt mulla on niin huonossa kunnossa hiukset, et pitäis ensin käydä leikkauttamassa latvoja ennen kun näistä latvahoidoista on mitään apua. Mutta tän kanssa siis on latvat pysyny pidempään hyväkuntosina kun ilman.

Klippoteketin kuivashampoo on monille tuttu. Halpa ja hyvä, saattaa vähän värjätä hiusta vaaleaksi. Söpö pullo.

L'oréalin Elvital Color-Vive hoitoaine tuli joskus hiusvärin kylkiäisenä. Perus marketti hoitsikka, teki hiuksista pehmeät ja selvitti niitä. Värin pysyvyydestä en osaa sanoa mitään, koska mulla on vaalennetut hiukset ja niistä ei väri silleen haalistu.
 Lumenen Nourishing Hand Cream tuli tiensä päätökseen. Samat sanat kun viime kerralla, kiva tuoksu, ei kosteuttanu niin paljoa kun olisi tarvinnut ja pumppupullon takia ihan kaikkia viimeisiä rippeitä ei saanut ulos. Pullo on sen verran kovaa muovia että en viitsinyt ruveta leikkelemään sitä kahtia.


Oriflamen Nature Secrets Exfoliating Showergel, eli kuoriva suihkugeeli. Aivan ihana tuoksu, suorastaan huumaava!! Minttu ja vadelma. Kevyesti kuoriva, käytin kuorintahanskoja tehostamaan kuorintaa. Tätä jäi tuoksun puolesta ikävä.


Meikkipuolelta luovuin jo pitkään palvelleesta Lumenen kulmageelistä joka piti kulmakarvani ojennuksessa antaen niille pientä sävyä silloin kun en jaksanut alkaa värittää niitä. Hyvä tuote, tätäkin on tullut käytettyä muutama puteli tässä vuosien varrella.

Suuri rakkauteni Max Factorin Clump Defy oli myös sen verran kuivahtanut että siitä piti jo luopua. Uuden ostan heti kun nykyinen L'oréal loppuu!

Noh, siinä ne nyt sit oli, 8 tuotetta, joista 2 matkakokoista. Oli ihan vaan parista päivästä kiinni että en saanut erästä seerumia tähän listalle. No, ens kuussa sitten :)

-TEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)