sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Jatkuvaa taistelua

Käyn tällähetkellä loputonta taistelua näppyjä vastaan. Kerroin jo aijemmin miten pillereiden vaihdon myötä ihoni räjähti niin nassusta kuin rintakehästäkin. Aseeksi sitä vastaan otin silloin sinkin. Tällähetkellä rintakehässä ei ole enää ongelmaa (huh), mutta otsa ja leuka on pahentunu. Lähes päivittäin bongaan naamasta uuden ihonalaisen näpyn joka on myös luonnollisesti todella kipeä. Lisäksi myös päivittäin ilmestyy uusia pustuloita, eli ns. valkopäitä. Leuassa taas mustapäät ovat sitkeitä kavereita ja niitä välillä ilmestyy myös poskiin. Yleensä posket ovat näppyvapaata aluetta. Häät on 3 viikon kuluttua, joten en taida näpyistä päästä eroon siihen mennessä.

Tällähetkellä aseina näppyjä vastaan on perusteellisen aamuin-illoin puhdistuksen lisäksi myös kuorinta ja naamiot. Oon nyt joutunu kesän aikana pesemään nassun myös aamuisin mitä en ennen tehnyt kun koin sen tarpeettomaksi. Nyt ei oo siitä kuivuudesta niin suurta ongelmaa, saa nähdä miten sit talvella käy. Kasvot kuitenkin välillä ärtyy siitä että puhdistan ne kahdesti päivässä, joten hellävarainen kuorinta on tarpeen.Oonkin nyt ottanu käyttöön tän koulusta saamani Phytomerin Peeling Végétal entsymaattisen kuorinnan yhdessä freemanin kuorinnan kanssa. Silloin kun tuntuu että rakeinen kuorinta ei tuntuisi hyvältä, käytän tätä pientä tuubia (15 ml). Vaikuttavina aineina on papaiini joka on se kuoriva ainesosa sekä kaoliini joka imee epäpuhtauksia. Annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia. Tää sopii kaikille ihotyypeille ja on todellakin hellävarainen. Tätä vois hankkia isomman tuubin sit jossain vaiheessa.


Voide on vaaleanvihreätä. :)


Tätä pitää laittaa paksu kerros iholle, mut en nyt tiiä et onko tää kovin paksu kerros mut toimi kuitenkin. Oma puteli on niin pieni että yritän pikkusen säästellä sitä et riittää moneen kertaan.


 

Naamiona käytän nyt Lumenen Matt Touch Syväpuhdistavaa Turvenaamiota. Sisältää myös kaoliinia. Lupaa poistaa rasvaa ja epäpuhtauksia ja supistaa ihohuokosia. Tän jälkeen iho tuntuu kyllä rasvattomalta ja tasaiselta. Ihohuokosiin en ota kantaa. Mutta tää haju... uh. Aluks tulee sellanen eukalyptusmainen tuoksu, mut sit se vaihtuu sellaseen merelliseen kalamaiseen hajuun. Mut kyllä sen kestää sen 10 minuuttia. Onneks se vähän haihtuu. (huomasin just et oonki jo esitelly tän tossa aijemmassa postauksessa, hups.)


Kauniin ruskeaa... edelleen. Oon nyt joutunu laajentaan tätä myös poskille ku sinnekin niitä näppyjä pukkaa...


Avénen sinkkivoide oli käytössä rintakehällä, mut nyt oon ottanu sen käyttöön yövoiteena ja vapaapäivän voiteena, josko se auttaisi näppyihin. Ja päälle vielä Phytomerin Oligopur joka auttaa pustuloihin. Todella riittävä voide, käytän sitä päivittäin ja oon käyttäny jo monta kuukautta, mut tuntuu että tää ei koskaan lopu (mikä on hyvä).


Tässä vielä kuva rintakehän tän hetkisestä kunnosta. Toivottavasti pysyy samanlaisena. :)
En vielä luovu toivosta kasvojen suhteen.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)