maanantai 15. heinäkuuta 2013

Jane Iredale BB-voide ja päivän meikki

Täydellisen meikkipohjan etsiminen jatkuu.
Nappasin harjottelupaikasta purkkiin Jane Iredalen BB-voidetta sävyssä BB5. Oon kuullu paljon kehuja Iredalen meikkipohjista yleensä, mutta niitä en oo vielä päässy testaamaan.

Kuva Iredalen sivuilta

Voide on pakattu kultaiseen tuubiin, joka näyttää melko ylelliseltä, en oo ite mikään jättisuuri kullan ystävä.
Noh, verrattuna Decleorin BB-voiteeseen, tää oliki sit tosi tuhtia tavaraa. Siis TOSI tuhtia. Pyrin suosimaan kevyempiä, mutta silti vähän peittävämpiä meikkipohjia. Tää oli mulle vähän liikaa.  Kaukaa katottuna näytti hyvältä, mutta lähietäisyydeltä en tykännyt.


Pieni nökäre kämmenselällä...


... huomaatte paksun koostumuksen. Silti tuntui että paksuudestaan huolimatta tää ei peittäny näppyjä tarpeeksi hyvin.

Kasvoilla pelkkä kosteusvoide

Kuva kasvojen vasemmalta puolelta, jossa on tällähetkellä enemmän ongelmia. Myös otsa kukkii kauniisti. Nenänpielet punoittaa ja hilseilee kuivina. Eli ei mitään uutta sillä saralla.


Kuten kuvasta näkyy, vaikka kuinka yritin työstää voidetta ja häivytellä sitä ja laittaa vain vähän, se näyttää todella paksulta pakkelilta. Näppyjen punoitus kuitenkin paistaa vielä läpi. Voide myös korostaa kuivia kohtia, kuten nenänpieliä ja paranemassa olevia näppyjä.

Mulla ei oikeestaan oo tästä hirveesti sanottavaa, koska tää ei selvästikkään mulle sovi. Päivän aikana kun t-alue rupee rasvoittumaan, tän voiteen kanssa se ei oo kiva näky. :( Metsästys siis jatkukoon!
Meikkiin käytetyt tuotteet
 Silmämeikkiin laitoin ensin pohjalle Lumenen Cream Eyeshadowta sävyssä Velvet Glow, päälle L'oréalin paletin keskimmäistä ruskeaa ja ulkonurkkiin ja luomivakoon alla olevaa Stagecolorin ruskeaa joka on oikeassa alakulmassa valkoisen vieressä. Valkoista laitoin kulmaluulle.


 Poskille vasemmalta alakulmasta punaa. Siinä piti olla varovainen ettei tule liikaa.


Ja tältä se sitten näyttää. Puuterointi vähän pelasti Iredalen paksuutta, mutta silti..
Huulilla on aijemmin vilauttamaani Sleekin huulikiiltoa joka unohtui kuvasta.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)