tiistai 16. heinäkuuta 2013

Decleor Aroma Pureté Shine Control Oxygenating Fluid

Ja mikä nimihirviö...

Mää oon siis ihan rakastunu tähän mattapinnan antavaan fluidiin. Mun ongelmahan on siis pillerinvaihdon myötä ollu rasvoittuva pintakuivaiho. Siksi tällähetkellä onkin tärkeää että löytää oikeat tuotteet estämään nassun rasvoittumista ja näin ollen myös meikkipohjan sulamista. Ihan kaikkea en oo vielä löytäny, osasyynä siihen myös laaja purkkimeri josta yritän päästä eroon ennen uusien tuotteiden ostamista. Mikä taas on melko tyhmää koska häät ovat n. kuukauden päästä ja olisi kiva jos siihen mennessä olisi hyvät pohjat tiedossa. :)

Mutta mutta... tää Decleorin fluidi on tuonut suurta helpotusta ongelmaani. Täysin 100% täydellinen mattaisuus koko päivän ei ole tälläkään mahdollista, mutta n. 90% oon päässy, ja vielä näin kesäaikaan ku muutenkin hikoilee.


Tykkään näistä Decleorin vähän pisaran mallisista pulloista, mutta ne keltaset tuubit taas... yök.
En alussa hirveesti lämmenny näille Decleorin tuotteille ku niihin ekan kerran harjottelussa tutustuin. Sarjahan on aromaterapeuttinen ja sisältää aromaterapeuttisia öljyjä. Tuoksu oli juuri se syy miksi en tykänny näistä. Mutta siihenkin tottui. Ja tää fluidi on melko tuoksuton.


Sisältää madagaskarilaista lummetta, bambua ja lootuksen uutteita, jotka tekevät ihosta mattaisen ja kosteuttavat epidermistä.

Käytän tätä aamuisin (ylläri) ja meikki pysyy moitteettomana koko työpäivän. Se on tosi hyvä koska teen fyysistä työtä tiloissa jossa on suoraansanottuna paska ilmastointi. Eli hiki virtaa ja happi loppuu. Silloin hyvälle meikkipohjalle on tarvetta.

Fluidi imeytyy hetkessä ja sen päälle on helppo levittää niin meikkivoide, bb-voide kuin meikkipuuterikin. Tää kyllä pääse Love it-listalle!! Tän ansiosta jopa bareMineralsin meikkipohjakin on pysyny paremmin kuin ilman. Ei kuitenkaan täydellisesti, mutta ei se pohja mulle muutenkaan sovi.

Tätä kyllä uskallan suositella niille joilla on ongelmana ihon kiiltely.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)