maanantai 10. kesäkuuta 2013

L'oréal Volume Million Lashes

Pääsin facebookin kautta L'oréalin testiryhmään, jossa piti testata uutta Volume Million Lashes Excess- ripsiväriä. Testi tuli hyvään saumaan koska rakastamani Max Factorin Clump Defy oli vetelemässä viimeisiään. Innolla aloitin testaamisen. Ihastuin heti siihen että ripsarissa on pitämäni kumiharja. Oon niin tottunu nykyään kumiharjoihin, että en osaa enää käyttää ns. normaalia harjaa. Siihen se ihastus sitten loppuikin. En voi sanoa että ripsarissa olisi mitään hyvää, ainakaan mulle. Omistan suht pienet silmät ja tässä ripsarissa on mulle aivan liian iso harja. Ei niinkään paksu vaan pitkä. Piti sit kuitenkin käydä ostamassa uusi ripsari. Anttilassa sattuin toukokuun lopussa olemaan tarjous plussakortilla, kaikki L'oréalin meikit ja kasvohoitotuotteet -30%. Tämä ratkaisi asian, ja kävin hakemassa uuden L'oréalin kotiin Max Factorin sijaan (jonka muuten aivan varmasti ostan sitten seuraavaksi). Päädyin sitten samaiseen Volume Million Lashes-ripsariin, tosin siihen edelliseen Extra Black versioon. Nyt vähän vertailen niitä tässä kuvien kera.


Samanlaiset hylsyt, molemmat ihan tyylikkään näköiset.


Vasemmanpuoleinen harja kuuluu punaiselle Excessille ja oikea Extra Blackille. Huomanette kokoeron.. Iso harja on aivan liian iso mun silmille, plus en saa sillä siistiä jälkeä aikaiseksi. Molemmissa harjoissa on se että ne vähän suttaa yläluomee, mut isompi harja myös ottaa valtavan määrän väriä itseensä mikä sottaa vielä enemmän.Tässä vielä ripset luonnontilassa, hieman puuteria oon laittanu pohjustukseksi.

Excess 

Ripsistä tulee klimppiset ja suttuiset koska väriä on harjassa niin paljon. Kuvissa väriä on yksi kerros.

Excess 

Suttua yläluomella. En vaan saa aikaiseksi siistiä jälkeä tällä ja kerrostaminen on mahdotonta.

Extra Black
 Väriä tulee kevyemmin, helppo kerrostaa, suttaa kuitenkin yläluomen. Saa ripset kaartumaan nätisti. En oo siis taivuttanu ripsiä tai mitään.
Extra Black

Tykkään tästä kuitenkin enemmän ku Excessistä.Vasemmalla Excess ja oikealla Extra Black. Kaiken kaikkiaan EB:llä saa siistiä jälkeä kun taas E on sellanen suttaava ja klimppaava. Tää varmasti toimisi paremmin isommille silmille. Excess joutaa roskiin ja Extra Blackin käytän mielelläni loppuun, mutta sen jälkeen palaan takaisin tuttuun ja turvalliseen Max Factoriin.


Tässä vielä vertailun vuoksi Clump Defy mukana.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)