sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Decleor BB-cream + päivän meikki

BB-voiteet on ollu kaikkien huulilla (ja kasvoilla) jo pidemmän aikaa ja nyt ollaan siirrytty jo CC-voiteisiin ja ties mihin muuhun. Noh, mää en ota niihin kantaa millään lailla ku ei oo kokemusta niistä, mutta Decleorin BB-voidetta oon nyt muutaman päivän testaillut ja ajattelin siitä kertoa muutaman sanasen. En sii ole ostanut kyseistä voidetta, vaan purkitin sitä pienen määrän itselleni harjoittelupaikan testeristä. Mun ongelmahan on nyt se että mikään meikkipohja ei pysy montaa tuntia koska iho alkaa öljyyntymään. Myös näppyjen kanssa on jatkuvaa taistelua, vaikka tilanne on hieman helpottanut sitten tämän postauksen. Hakusessa on siis sellainen meikkipohja joka ei lähde nassulta valumaan mosaiikkimaisesti kesken työpäivän.


Kuva i-belle.net
Decleor.fi sivulla tuotteesta kerrotaan näin:

Laboratoires DECLÉOR on yhdistänyt kosteuttavan ja suojaavan 24h-voiteen ja meikkivoiteen edut BB-voiteeseen, jonka avulla saat "täydellisen ihon". Kevyessä ja ultraraikkaassa BB-voiteessa on viisi vaikutusta:
1. Kosteutus 24h (Savage Mind -uute ja merifenkoliuute)
2. Heleyttää ja tasoittaa väriä (mineraalipigmentit)
3. Tasoittaa ihoa ja poistaa epäpuhtauksia (eteerinen greippiöljy)
4. Suojaa UVA/UVB-säteiltä (SPF 15),
5. Suojaa saasteilta (piparjuuripuun mikroproteiinit).
 Tulos: Täydellinen kosteus ja raikkaus 24h, pehmeän ihon väri on virheetön ja heleä koko päivän ajan. Ihanteellinen suoja, ihon oma kauneus säilyy.


Decleorhan on aromaterapeuttinen sarja.


Ensin kaunis kuva musta ilman mitään. Nassulla siis pelkkä kosteusvoide. Leuassa ja otsassa näppyjä ja punaisia länttejä, nenän vieressä jättimäisiä huokosia...


Tässä pelkästään Decleorin BB-cream. Hippasen verran tasoittaa ihon sävyä, mutta ei peitä kaikkea punoitusta. Jää hehkuvaksi ja hieman rasvaisen näköiseksi, mutta myös kamera aiheuttaa "kiiltoa" naamalle. Vaatii ehdottomasti puuteroinnin. Sulautuu hyvin ihon omaan sävyyn.


Isa Doran irtopuuterin jälkeen tulos on hyvin luonnollinen. Ohimoilla näkyy nyt sitä kameran tuomaa kiiltoa.

Tuoksusta tulee mieleen appelsiinisuklaa, vaikka ei se siltä kuitenkaan täysin tuoksu. Vaikee selittää.

Ihan kiva tuote, mutta ei ihan sitä mitä hain. Tämäkään ei pysynyt nassulla koko työpäivää, mutta plussaa siitä että ei lähtenyt valumaan mosaiikkina pois, vaan kului huomaamattomasti. Hehku jäi jäljelle. :)
Tässä vielä kädelle laitettuna, tuli aika valottuneita kuvia...

Decleoria myydään mm. Helsingin Stockmannilla ja eri kauneushoitoloissa. Listan löydät täältä.
Ja määhän en siis hyödy mitenkään jos joku klikkaa itsensä tonne.Sitten tän päivän meikkiin. Luomille valikoitui vaaleaa violettia ja sinistä.


Lumene Solo luomiväri, oletettavasti sävyssä Juhannustaikaa (sopii hyvin ajankohtaan), Saksasta ostetty mikälie merkkinen violetti luomiväri (ihana!!) ja rajauksena Hennesin sininen kynä jossa on glitteriä. Ripsissä Volume Million Lashes.


Huulille en ollu vielä laittanu mitään, mutta se oli se sama Lumenen huulikiilto mikä oli viime postauksessa.

Että sellanen juhannusmeikki. Tää juhannus meniki sit kokonaisuudessaan töissä, huomenna yksi vapaa, sitten taas 6 päivää töitä ja pari iltaa harjoittelua... Huh huh. Loma häämöttää elokuun lopulla. (Siis oikeesti se alkaa 12.8 töistä, mut samana päivänähän alkaa koulu, 17.8 on häät ja siitä viikon päästä lähetään häämatkalle ja sillon vasta on ihan kunnolla lomaa.)

Toivottavasti teidän juhannus meni ihanasti! :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)