maanantai 1. heinäkuuta 2013

Bonus + tilaus

Sorruin sitten taas tekemään kosmetiikkatilauksen. *huokaus* Mut pakko oli jotain kivaa saada, ja tarjous tilaa nyt, maksa elokuussa houkutteli sen verran paljon. Emmää kuitenkaan paljoo...

Sit mää tienaan siellä harjottelussa bonuksia jokaisesta tehdystä työstä ja myydystä tuotteesta ja saan ne käyttää tuotteisiin, niin nyt sitten käytin viime viikolla bonukset ajalta huhtikuu-kesäkuu. Esittelen ne tässä pikaisesti ja perehdyn niihin sitten tarkemmin myöhemmin.


Ensin bonusostokset. Tilannehan on siis se, että mää en tarvii mitään, joten tuotteiden valitseminen oli todella vaikeaa. Päädyin sitten kolmeen Decleorin tuotteeseen työkavereiden suositusten vuoksi. Itsehän en vielä sarjaa niin hyvin tunne. Hoksasin myös että ihan oikeesti tälle ensimmäiselle tuotteelle on kohta jo tarve, nimittäin silmämeikinpoistoaineelle. Lumene rupee oleen loppusuoralla, niin nappasin itselleni Decleorin Aroma Cleanse Eye Make-Up Removerin. Toinen Decleorin tuote on Aroma Cleanse Fresh Matifying Lotion, eli supistava kasvovesi. Nyt kun ihoni on muuttunut rasvaisempaan suuntaan ja huokoset hieman laajentunut, tälle on tarvetta. Kolmas tuote on jo käyttöön päässyt aivan ihana Aroma Pureté Shine Control Oxygenating Fluid.
Decleorien yläpuolella näkyy Phytomer Homme Exfoliating Oxygenating Face Care kuorintavoide jonka nappasin Herr Saksalle. Aijemmista bonuksista otin hänelle saman sarjan mattapintaistavan kasvovoiteen ja suihkugeelin. Phytiksen vieressä on Gatineaun Clear & Perfect linjan SOS Stick epäpuhtauksille, tulee tarpeeseen. Kätevä roll on kulkee säläpussukassa käsilaukussa. Pullo on lasia, joten sen kanssa pitää olla varovainen ettei hajoa. Ja vielä pari jalkavoidetta nappasin mukaani. Gehwolin Fusskraft Leg Vitality sääribalsami rasittuneille jaloille, joka on päässyt myös samantein käyttöön koska jalat on ollu tosi kovalla koetuksella tässä viime aikoina. Ihana tuote. Ja Gehwol Fusskraft Blue jalkavoide. Rakastan näitä Gehwolin jalkavoiteita, ne vaan on niin hyviä.


Tilauksesta puolestaan lähti mukaan Beauty Uk Glam Nails kynsilakka sävyssä Turquoise Shim jota ajattelin tänään laittaa varpaankynsille. Saffron London ihana pinkkihilelakka sävyssä 68 (buu, ei nimee), tätä on jo testattu. Easy Sweet vartalosokeri että pääsen testailemaan sokerointia. Pääsen muuten elokuussa harjottelupaikan kautta sokerointikoulutukseen. (jee) Ilmeisesti Warpaint Cosmeticsin Sparkle Eye Liner sävyssä Pink. Ja viimeisenä vielä Sleekin Glossed huulikiilto.

Lopuksi vielä muutama kuva pinkistä kynsilakasta sekä Sleekin huulikiillosta ja pinkistä rajausväristä.


Kuvassa kolme kerrosta, tulos on hennon vaaleanpunainen vähäisellä määrällä glitteriä. Tykkäsin tämmösenään, mutta pitää vielä kokeilla pinkin lakan päällä.
Tumma hylsyssä, haalea huulilla, tosin kamera taas söi värejä hieman.Sivellin on suhteellisen iso.Rajaus toimii tosi kivasti esim. ruskean luomivärin kanssa. Tässä vaan pelkkä rajaus. Poiston kanssa pitää olla tarkkana, sillä glitterit saattaa raapia ikävästi.

Kaiken kaikkiaan oon ihan tyytyväinen ostoksiini ja bonuksiini. :) Ei pääse purkkimeri taas loppumaan. Ja uusia bonuksia kertyy koko ajan, ja näistä bonuksista jäi vielä pieni summa siirrettäväksi ensi bonuksiin. Jee!!

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)