maanantai 1. huhtikuuta 2013

Lumene Natural Code 2 in 1 Powder Makeup

Mitäpä tästä osais kertoo...


...paitsi että kyseessä on hieman tärähtänyt kuva..

Natural Code sarjaa kuuluva meikkipuuteri pääsi Emotionista mukaan sillon ku mulle tuli tilanne meikkipohjien kanssa. Mä tykkään näistä meikkipuutereista koska ne on vaan niiiiiin helppoja. Aina ei vaan jaksa ruveta puljaamaan meikkivoiteiden ja puuterien kanssa, varsinkaa työaamuina ku herätys on jo klo 4 aamulla... Huh.


Tässäpä taas lähikuvaa ihosta ennen meikkiä (sekä ah niin ihanista mustista aukoista silmien alla).


Tasoittaa ihan kivasti ihon pintaa, eikä keräänny nenänpielen aavikkoon. Silmien alusia ei peitä, mut sitä varten onki sit ihan omat peiteaineet. Meikkipuuteri ei tarvii erikseen pelkkää puuteria päälleen, tosin voi sitäki laittaa jos haluu.


Rasiassa ei oo peiliä, mistä ihan pikkuriikkinen miinus, mut sellasen pysty erikseen ostaan. Hintaa en kattonu. Meikkipuuterin hinta Emotionissa oli vähän reilut 10€. Omani on sävyssä 11 Apricot Sorbet, joka nimestä huolimatta on vaalea, eikä aprikoosin värinen (iholla siis).


Mukana oleva vippa on just sellanen pehmee josta mä tykkään. Muistan joskus ku ostin vissiin Maybellinen puuterin ja siinä oleva vippa oli niin karhee, et ihan ku olis hiekkapaperilla sivelly kasvoja. Yök.

Tuote on talkiton ja parabeeniton. Ite en ymmärrä tota parabeeni-hässäkkää... mitähän seuraavaks keksitään?
Tuotteen luvataan myös antavan ihon hengittää, eikä sen pitäisi tukkia ihohuokosia. Muutaman käyttökerran jälkeen en voi mitään varmaa sanoo, mut en kyllä huomannu et ois tukkinu huokosia. Voidaan levittää sienellä jolloin tulee peittävämpi lopputulos tai sit isolla siveltimellä jolloin saa kevyempää jälkeä.
Summa summarum, voisin ostaa tätä lisääkin edullisuutensa vuoks, mut katotaan nyt sit ku tää on loppu et halajanko jotain muuta sillon. :)

-T

4 kommenttia:

 1. Eksyin tänne sun blogiin vahingossa. Sisällön puolesta voisin jatkossa lukeakin, mutta tuo teini-x:n käyttö sanoissa alkoi ärsyttää ihan liikaa. Eli harmi sinänsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon kans huomannu et käytän sitä liikaa. :) Yritän parantaa tapani!

   Poista
 2. Muistan lukeneeni jostain postauksestasi, että olet n. 30-vuotias? Sitä ei kyllä ikinä uskoisi sun ihosta! Kuvien perusteella arvaisin sinun olevan parikymppinen :D Ja ota tämä ihmeessä kohteliaisuutena! Eikä sun silmänaluset ole ollenkaan pahat, sitä vaan katsoo itseään niin ankarasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tosi moni sanoo et mä näytän paljon nuoremmalta ku mitä oon :) Ne on ne geenit.. eli kohta on odotettavissa kunnon repsahdus :D Ja oikeeta ikää on 33 w, henkistä 16!

   Poista

Mielipiteitä? :)