tiistai 2. huhtikuuta 2013

Joukostamme poistuneet maaliskuu -13

Helmikuun saldoon verrattuna nyt meni vähän paremmin. Purkkia ja purnukkaa on paljon, ja aina on kiva et niitä tyhjenee,  ku kerran uusiaki tulee koko ajan. Vielä ku sais meikkejä (jotain muutaki ku puuterii ja ripsarii) käytettyy loppuun.


Kokonaissaldo on tässä. Tyhjät purkit laitan tohon koriin siihen asti et saan tehtyä siitä yhteenvedon.


Hiuspuolelta loppui Avon Naturals Kids- sarjan Amazing Apple Detangling Spray, eli hiustenselvittäjä. Selvitti hiukset täydellisesti ja tuoksui ihanasti vihreille omenoille. Suihku tässä oli vähän huono, mut ehkä mulle osu vaan vähän viallinen kappale.

Biozell Kuivashampoo. Tää oli kiva tuttavuus. Halpa, iso ja toimiva puteli. Puhdisti hiukset, mut ei tuonu hirveesti tuuheutta. Kaikista kokeilemistani kuivashampoista tää on ollu ainoo joka ei oo värjänny hiusta vaaleiks.

L'orealin hiusvärin mukana tullut hoitoaine, taas. Enää on yks tollanen pötkö käytettävänä, sit pääsen kokeileen jotain muita hoitoaineita. Uusin lemppari hiusvärini meinaan on sellanen jossa mukana on sellanen pussi hoitoainetta, niin se ei säily.

Pötkön takana löytyy ilmeisesti Rausch merkkinen kamomilla shampoo jonka ostin joskus apteekista tollasena näytekokona. Shampoon pitäis auttaa vaaleita hiuksia pysymään vaaleina, mut näin pikkusesta purkista ei nyt ollu kovin moneen käyttökertaan, joten tiiä häntä. Tuoksu oli voimakkaan yrttinen.

Head & Shoulders Classic Clean shampoo. Sain pari tällästä pikku shampoota kaverilta. Ihana vaaleensininen shampoo joka tuoksu hyvältä. Hilsettä mulla ei oo joten siihen en osaa ottaa kantaa et toimiiko. Ihan ok yleisshampoo, tuoksun puolesta sopii miehille ja naisille.


Kasvohoidon puolelta loppui Lumene Time Freeze Kiinteyttävä Pikakaunistaja. Ostin tän joskus alennuksesta ja käytin lähinnä kuuriluontoisesti. Nyt otin sen tehokäyttöön aamuisin et saisin kulumaan pois. Mitään mainittavaa "kaunistusta" en huomannu tuovan, lähinnä toimi lisäkosteutuksena kosteusvoiteen alla. Välillä jos iho oli herkkänä, kirveli laitettaessa.

Yves Rocher Perfecting Toning Lotion, viimeistelevä kasvovesi. Tää tuote oli TODELLA geelimäinen. Vaikka incilistalla toisena ainesosanan veden jälkeen oli glyseriini, tuntui tää silti hieman kuivattavan ihoa. Enkä muutenkaan välitä geelimäisistä kasvovesistä.

Yves Rocher Exfoliating Foam Cleanser, kuoriva puhdistusvaahto. Tuote oli tosi kuoriva, joten käytin sitä kerran viikossa ihan normaalina kuorintana. En suosittelis päivittäiseen käyttöön. Tuoksusta tuli mieleen väri vihreä, jotenki sellanen ruohonen, mut hyvällä tavalla.


Avon Planet Spa Mediterranean Olive Oil Hydrating Face Mask. Raikas tuoksu, kosteutti todella hyvin. Vaikutusaika 20 minuuttia, jossa ajassa lähes täysin imeytyi mun kosteutta kaipaavaan ihoon. Poistin tän lopuks kasvosienillä tai Duroyn puhdistusliinalla. Käytin ennen naamioita kerran viikossa, siks tää on kestäny näin kauan. Mut nyt otin naamiot käyttöön ihan tosissani :)

Avon Planet Spa Facial Mud Mask Dead Sea Minerals. Vähän sellanen miehekäs tuoksu, mut ei liikaa. Vaikutusaika 5-10 minuuttia jossa ajassa kuivu iholle. Tän jälkeen iho oli ihan uskomattoman pehmee. Tän poistin vedellä ku se oli helpompaa ja huomasin et tää värjää kasvosienet (naamion väri on siniharmaa) eikä niitä sit saa koneessa pesemälläkään enää keltasiks.


Käsivoide puoleen olin vähän pettyny. Koska käytin niin montaa eri rasvaa sekasin, sain vaan nää kaks loppumaan. Lumene Berry Refresh Nourishing Hand Cream. Ihana tuoksu, perushyvä kosteutus. Toisaalta kätevän pumppupullon takia tää majaili yöpöydällä, mutta toisaalta huonon pumppupullon takia viimeisiä pisaroita oli tosi vaikee saada pois. Vielä olis yksi tämmönen jämä jäljellä. Molemmat pullot on saatu Lumenelta.

Beauty Blitz Sensual Hand Lotion. Ostin näitä käsilaukkukokosia käsivoiteita jokunen vuosi sitten Dublinista. Kivan näkösiä, kivan tuoksusia (sellasia parfyymimaisia) ja just sopivan kokosia käsilaukkuun. Mut liian kevyitä tehoiltaan. Kesällä ehkä menis.


Vartalopuolelta kului lahjaksi koulusta saatu Phytomer Hydracontinue Moisturizing Body Milk. Tykkäsin tästä kovasti, tuoksu oli (tässäkin) ihana, koostumus kevyt mutta melko kosteuttava, ei ihan kuitenkaan riittänyt talvi-iholle. Koostumus melko litkua, mutta sen takia ne sai kaikki pullosta pois ilman et ois tarvinnu leikellä sitä kahtia.

Hello Kitty Shower Gel mallia vanha ku taivas. Sain tän joskus osana isompaa lahjaa kaverilta. Muistan et tää tuoksu iiiiiihanalta ja oli paksua koostumukselta. Mut sit piti ruveta jemmailemaan sitä ja sit unohin sen kokonaan. Nyt se ei ollu enää niin paksua eikä tuoksun hyvälle. Mut onneks sitä ei ollu paljoo niin käytin sen loppuun jalkapesuna.


Muut loppuneet oli Oriflame Seeing Is Believing silmänympärysvoide. Piti herkät ja kuivat silmänympärykset kosteutettuna koko talven, siitä iso plussa. Purkki oli tosi hankala, reunojen alta oli vaikee saada viimeiset rippeet pois.

Labello Milk & Honey huulirasva. Ei muuta sanottavaa ku ihan ok. Tuoksu mukavalle. Käytin lähinnä töissä.

Oriflame Pure Nature Red Apple & Oat Nourishing Face Cream. Tykkäsin tuoksusta, mut näin talvella ei kosteuttanu tarpeeksi ja koska oli ollu avattuna jo niin pitkään, käytin loppuun kaulavoiteena.

Yhteensä 17 tuotetta, ja monta täysikokoista. :) Jee. Nyt alkaa sit uus kulutus, josko sais jonku meikkituotteenki mukaan :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)