maanantai 8. huhtikuuta 2013

Biodrogan kasvopuhdistus

Tällä hetkellä mulla on käytössä nassupesuna Biodrogan tuotteita. Kyseessä on hoitolasarja johon oon tutustunu koulun kautta. Esittelinki jo aijemmin tilaamani tuotteet, mut ajattelin kertoa niistä nyt vähän tarkemmin.


Puhdistusöljy, puhdistusvaahto ja kasvovesi.


Cleansing Oil For Very Dry Skin. Nimestään huolimatta tää sopii kaikille ihotyypeille. Öljyähän yleensä käytetään puhdistuksen ensimmäisenä vaiheena, meikinpoistajana, ja siihen oon tätä itsekkin käyttänyt. Öljyä levitetään kostutetulle iholle ja veden kanssa emulgoidaan. Sen huomaa heti jos ei oo tarpeeksi vettä mukana, siinä vaiheessa öljy niinkuin jämähtää iholle ja sitä on vaikea pyöritellä. Lisää vettä vaan ja homma toimii. Poistaa kyllä tehokkaasti mutta hellävaraisesti meikin. Melko tuoksuton tuote. Tätä käytän juurikin pelkästään meikinpoistoon. Riittoisa!


Cleansing Foam For Normal and Combination Skin. Tätä puhdistusvaahtoa käytän sitten puhdistuksen kakkosvaiheessa, eli varsinaisessa ihonpuhdistuksessa. Pari pumppausta riittää. Puhdistaa todella tehokkaasti, saattaa olla jopa liian tehokas omalle iholleni näin kylmillä keleillä. Tuoksu on raikas. Tätä käytän myös silloin jos en ole meikkiä käyttänyt enkä näin ollen tarvitse kaksoispuhdistusta. Ihoni on muutenkin todella herkkä, joten yritän välttää sen rasittamista liiallisella puhdistuksella.


Soothing Lotion. Alkoholiton rauhoittava kasvovesi. Lupaa rauhoittaa punoitukset ja ärsytykset ja suojata ihoa. Rakastan tän tuoksua, samanlainen raikas kun vaahdossa, mutta vahvempana. En oikein osaa selittää tarkemmin. :) On todellakin hellävarainen, ainakin jos vertaa Lumenen Radiant Touch kasvoveteen joka tällä hetkellä on liian vahva omalle iholle, ja jonka jälkeen voiteen laitto kirvelee.

Meillä on koulussa tutustuttu tähän Biodrogaan ja Phytomeriin, ja jotenki innostuin tästä sarjasta enemmän, vaikkei Phytiksessäkään mitään vikaa oo. Biodrogan jälleenmyyjät näet täältä.

Tähän loppuun vielä kuva kirjasta jonka sain tänään luettua loppuun.


Nick Hornby - Uskollinen äänentoisto. Sain tän tosiaan synttärilahjaksi Herr Saksalta. Hirveesti en osaa tästä kertoo, ei ehkä ihan mun tyylinen kirja, mutta ei tää huonokaan ollut. Sivuja oli alle 300, teksti oli helppoa ja nopealukuista.Lukemattomien kirjojen pinosta seuraavaksi pääsi luettavaksi Stephenie Meyerin kirja Vieras, joka löytyy ylemmän kuvan alarivistä kolmantena vasemmalta.
Hetki menee ennen kun saan kaikki luettua. Osa kirjoista on ollut mulla jo monta vuotta, mutta aina tulee uusia ja mielenkiintosempia kirjoja. Seuraavaksi voisin ehkä lukee jonkun englanninkielisen...

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)