sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Acorelle Roll On Oriental Wax

Sain vihdoinkin aikaseksi testata tilaamani Acorellen vahan. Oon ollu nyt töiden jälkeen niin väsynyt ja jalkoja on särkeny tosi paljon et en oo paljoo muuta jaksanu tehä ku maata. Tein testin kahtena päivänä, eilen ja tänään. Eiliseltä on kuvia, tältä päivältä ei oo.


Testasin siis eilen toiseen jalkaan tätä. Vahaa pitää lämmittää mikrossa 15 sekuntia, jonka jälkeen ei muuta kun rullaamaan.


Vallan juurikin tämän takia kasvattelin hieman säärikarvoja, koska halusin varmistaa ettei ne oo liian lyhyet vahaukseen. Jatkuvan sheivaamisen ym takia niitä ei enää kasva niin paljoo ku ennen, mut liikaa kuitenkin.


Paketin mukana tuli useempi liuska jolla karvat repäistään irti. Liuskat voi pestä käytön jälkeen ja käyttää uudestaan... ellei sit käy niinkuin mulle et ne repee käytössä... Jotenki  muutenki näiden kanssa se oli sellasta kauheeta tuhertamista. (pieni vilaus uusista kynsistä jotka sain perjantaina)


Rullalla sai hyvin rullattua vahan iholle, ihokarvojen kasvun suuntaisesti. 15 sekunnin lämmitys on juuri sopiva, vahasta tuli lämmin mutta ei liian kuuma. Vaha välillä kasaantui rullan reunaan, mutta tasottu taas ku käänsi sen toistepäin.


Liuska silitetään myös ihokarvojen suuntaisesti ja repäistään vastakarvaan. Liuskaa pystyi käyttämään pari kertaa ja sitten vaha tuli siitä läpi ja liuskan silittäminen iholle vaikeutui.


Ensimmäistä kertaa elämässäni sain karvat poistettua vahalla. :) Jokunen hajakarva piti kuitenkin pinseteillä nyppiä pois. Melko sotkuista ja ihme tuhertamista  tää kuitenkin noilla paketissa mukana tulleilla liuskoilla oli, et en jaksanu eilen toista jalkaa vahata.

Tänään sitten päätin kokeilla vahaa uudelleen, toiselle jalalle, ja tällä kertaa noiden liuskojen sijaan käytin vanhasta tyynyliinasta leikkaamiani liuskoja. Ja johan rupes homma toimimaan. Lakanakangas toimi miljoona kertaa paremmin ku noi repeävät liuskat. Ja vahaaminen oli paljon nopeempaakin. Vaikka kyseessä on luonnollinen tuote, pesin silti kangasliuskat ensin lavuaarissa, enkä laittanut suoraan koneeseen. Muistaakseni oon kuullu joskus että vaha saattaa tukkia viemärit.. vai oisko se sittenki sokerointiaine.. No eniwei.

Sisältää Ylangylang-öljyä ja ruokosokeria, mutta tuoksuu ihan hunajalle.

Tykkään. :)

Testasin myös aijemmin ne valmisliuskat... ja ei todellakaan toiminu. Kuvia en ees viittiny ottaa, sen verran turhautti. Tulos oli et bikinirajalta lähti 2 karvaa ja kainaloista 1. Eli jatkan siis höyläämistä. :(

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)