tiistai 26. maaliskuuta 2013

We Care Icon - Matt Wear Long-Lasting Makeup

Dodiin. Kuten eilen jo lupailin, niin haluun nyt kertoo tästä kivasta meikkivoide tuttavuudesta.Myssy toimii tuote-esittelijänä. :)

Ostin tän meikkivoiteen Emotionista 3+1 päivien aikaan, mut en tiiä oliko tää nyt varsinaisesti niissä tarjouksissa mukana, mut alessa kuitenki, hintaa oli 1,90€. Oliskohan poistumassa Emotionin valikoimista, koska ainaki Sokoksen verkkokaupasta näyttäs tätä löytyvän hintaan 8,90€. No, eniweis.


Tuossapa pieni läntti kämmenselälle laitettuna...


... ja pikkusen levitettynä. Aika paksun olosta, mut lopputulos ei kyllä ollu "pakkeli", mistä iso plussa.


Tässäpä ihana lähikuva kasvojen ihosta, jossa on vaan kosteusvoide. Mulla on siis sekaiho, joka talvisin on erittäin pintakuiva, jopa atooppinen. Kun lopetin tupakoinnin 2,5 kk sitten, mun huokoset on alkanu laajentumaan... vaikka luulis sen menevän päinvastoin. Nenänpielet on rutisevan kuivat ja siihen yleensä kertyy kaikki meikkivoide, varsinkin paksummat. Silmänaluset on ku isot mustelmat ja sanonki niitä mustiksi aukoiksi. :)


Tässä sit lähikuvaa meikkivoiteen kera. Ihon sävy tasottu ja tuli sellanen kiva mattapinta ja jopa mustat aukot vaaleni hitusen. Huokoset nyt ei täysin peittyny kuvan mukaan, mut livenä ei näyttäny pahalta.


Ja vielä Isadoran irtopuuterin kera. Kuten huomaatte, nenänpieli on jo hieman imeny meikkiä itseensä.. Ja joku muruki tossa poskella on.


Itsellä sävy 1 Perfect Nude.


Tässä vähän takapuolen tietoo ja inci-listaa.

Meikki pysy hyvin koko päivän, pientä kiiltoo tuli otsaan ja leukaan, mut ei mitään sellasta über rasvasta. Voide levittyy hyvin, tasoittaa ihon väriä ja tekee mattapinnan. Kaikenkaikkiaan oon tosi tyytyväinen tähän, vaikka myönnän et mulla oli omat epäilykseni tämmösen "halpistuotteen" suhteen. Voisin ostaa uudelleenkin :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)