perjantai 22. maaliskuuta 2013

Uudet kynnet

Koulukaverini suorittaa kynsikurssia, ja hän pyysi mua sinne kynsimalliksi. Ja koska tässä oli mahdollisuus saada geelikynnet ilmaseksi ja saikulla ollessa aikaa on, en epäröiny hetkeäkään. :) Toisin olis ollu jos ois pitäny maksaa, koska mulla on 2 kertaa ollu geelikynnet jotka molemmat on revenny irti muutaman päivän päästä laitosta. Jospa nää nyt pysyis..
Sain ite valita mitä väriä laitetaan ja tottakai halusin vaaleanpunaista glitteriä. Yritin ottaa vähän kuvia eri vaiheista:


Aluks siis porattiin kynnet lyhyeksi ja viilattiin ne tasaiseksi.


Sit mallailtiin ja liimailtiin tippejä kynsiin. Tän kuvan lähetin Herr Saksalle. :D


Sit tipit leikattiin halutun mittaseks ja viimeisteltiin poralla. En halunnu pitkiä, ku en vaan osaa olla niissä, ja näissäki kestää taas hetken ennenku tottuu.


Voilá! Vaaleanpunaiset glitter-geelikynnet ovat valmiit.

Toivon tosissaan et nää pysyy, oon aina katellu kateellisena kaikkia joilla on ihanat kynnet. Edelliset kynnet tosissaan ei pysyny kauaa, jos ne ei kokonaan lähteny irti, niin sit ainaki jostain kulmasta repsotti vähän ja se häiritsi esim. suihkussa hiuksia pestessä ku sinne väliin jäi hiuksia ja sit se repi niitä. 4 viikon päästä olis huolto näihin, toivottavasti pääsen sinne. Ja varsinainen tulikoehan tulee vasta sitten ku meen takasin töihin!

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)