perjantai 29. maaliskuuta 2013

Strawberry ja Pretty

Mä oon rahaton... Ihan oikeesti!! Mix mä sit kuitenkin menin tilaamaan netistä kosmetiikkaa?? Koska olen koukussa, myönnän. Mut nyt tähän tulee loppu!! .. ainaki hetkeks. :) Sairasloman pituuden vuoksi oon tippunu palkasta kelan rahoille, eikä vielä oo tietoa et millon ne tulee. Ja huomenna pitäis lähtee vähän juhliin kaverin kolmekymppisiä. Eli kosmetiikan osalta, toistaiseksi, mun kukkaronnyörit on kiinni!

Mut nyt esittelen pikaisesti ostokseni.

Strawberry.net


Noi Freemanin tuotteet ei kuulunu siihen pakettiin, vaan ostin ne samalla reissulla ku hain paketin.


Britney Spearsin Curious Body Souffle. Tää oli pakattu sellaseen kovaan muoviin, ja sit ku sen avas niin tuli TODELLA voimakas tuoksu... eikä mikään hyvä sellanen. :( Ois vissiin pitäny käydä haisteleen tota tuoksua ennen tilausta. Yleensä oon kyllä tykänny Britneyn tuoksuista. No, ei voi mitään.


CK-luomiväri tuli tilaajalahjana. Sai ite valita sävyn, ja päädyin tähän vaaleansiniseen.


Laura Mercierin kulmaväri. Vahamainen, ja vaikuttaa sopivan sävyiseltä ruskeelta, yleensä oon törmänny vaan sellasiin punertaviin sävyihin. Huomenna pääsee testaileen.


Toinen lahja oli Korresin huulikiilto.


Ja oon niin paljon lukenu positiivisia juttuja Bobbi Brownin tuotteista, niin pitihän sitä hankkia kokeiluun huulikiilto.

Tännekki on tullu suomenkieliset sivut. Tilaaminen on helppoa ja sivut pirteät. Ainoo miinus on et tilauksen saapumisessa meni pari viikkoa. Mut siitä huolimatta tuun tilaamaan uudelleenki.

Pretty.fi


Meikkistudion innoittamana tein myös tilauksen Prettyyn. Kattelin lähinnä tarjoustuotteita, ja kaikkee kivaa siellä silti oli.


En omistanu ripsientaivuttimia, koska en tarvii niitä. Mutta nyt ku koulussa on menossa ehostuksen tunnit, niin siellä tarviin niitä. Eikä siitä haittaa oo kokeilla itellekki niitä. :)


Aivan ihana luomiväripaletti, kattokaa nyt noita värejä!! Tätäki pitää testata heti huomenna. Näyttää ihan vesiväripaletilta. :)


Vähän valottunu kuva, mut idea oli saada kuvaan joka napissa oleva hymynaama.


Viuhkasivellin.. melko massiivisen kokonen... No, ehkä tälleki jotain käyttöä löytyy.


Vihreä punaisuuden neutraloija. Kaikennäköstä tavaraa pitää olla saatavilla. :)

Tilaus tuli muutamassa päivässä, siitä iso plussa. Ekalla kerralla ku yritin tehä tilausta, homma tilttas maksuvaiheessa. Muutaman päivän jälkeen yritin uudestaan ja sain tilauksen läpi. Tilaaminen oli helppoa, ja sivut selkeitä. Hyviä tarjouksia paljon. Tänne tuun tekeen tilauksen uudelleenkin. :)

-T

2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia! :) Laura Mercieriä olen halunnut päästä kokeilemaan pitkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kulmaväri on tosi hyvä ja just oikeen sävynen :) Pitänee tilailla myöhemmin jotain muutaki siltä merkiltä.

      Poista

Mielipiteitä? :)