keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Make Up Bible

Nyt mä sit sorruin siihen... Mariela Sarkiman Make Up Bible-kirjaan.
Kävin tänään taas viikottaisella käynnilläni haavahoitajalla, ja koska haavat ei vieläkään ollu parantunu, halusin vähän "hemmotella" itseäni. Lisäksi meillä alkaa koulussa ehostus, sekä väri, muoto ja tyyli- tunnit, joka oli osasyy siihen et hemmottelin itseäni kyseisellä kirjalla. Mitään pakkoahan meillä ei ollut ostaa mitään "meikkikirjaa", mutta halusin sen kuitenkin. Koska oikeat oppikirjat maksoivat 60 euroo ja enemmän, ja kuulin et tässä kirjassa on suunnilleen samat asiat kuin niissä, otin tämän. Hintaa tällä oli 24,90 €, eli ei paha. Kaikenkattava teos meikkaamisesta ja eri vaiheista. Vielä en pikaista selaamista lukuunottamatta ole perehtynyt tähän. :)

 
Kuva bookplus.fi
Juuri tällähetkellä suurin hyöty tästä kirjasta on erääseen koulun etätehtävään, jossa pitää käsitellä erimallisia kasvoja, ja niihin sopivia varjostuksia ym. Ne löytyy tästä kirjasta.

Eilen jo käytiin läpi eri kasvojen muotoja, ja mulla on kuulemma ovaalit kasvot, jotka on ns. ihanne malli, mut en ihan täysin allekirjota sitä, koska omasta mielestäni mulla on enemmänki laatikkopää. :D

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)