lauantai 2. maaliskuuta 2013

Joukostamme poistuneet helmikuu 2013

Kuten jo aijemmin mainitsin, helmikuun loppuneet tuotteet tulee olemaan todella säälittävä lukumäärältään... 3 tuotetta!! Siis vaan 3??!

Osasyynähän tähän on ollu se et oon ollu leikkauksessa ja saikulla koko helmikuun ajan, ja esimerkiksi suihkussa käyminen on ollu oma haasteensa, ku pitää leikkaushaavojen takia pestä hiukset erikseen pää alaspäin menetelmällä ja muu kroppa erikseen. Haavat saa suihkuttaa vaan joka toinen päivä siteiden vaihdon yhteydessä.

Niin moni purnukka jäi viittä vaille vajaaksi, joten tässä kuussa tulee loppumaan useempikin tuote.

Tässä nää muutamat sit olis;


Avonin intiimialueiden pesuvoide. Tää puteli ei oo kyseinen puteli, koska Herr Saksa heitti sen pois ku sehän oli tyhjä hei!? Mut loppunu puteli oli siis samanlainen, ainoostaan voide oli väriltää valkoista. Tää on nyt käytössä ku tilasin uuden loppuneen tilalle. Tykkäsin tuotteesta paljon, ja oon sitä mieltä että "niille" alueille pitäis olla omat pesuaineet. :)


Toinen loppunut tuote oli Lumenen Raspberry Miracle Mascara, jonka sain aijemmin palkkioksi Lumenen kanssa tehdystä yhteistyöstä. Hylsy on ihana, mähän rakastan kaikkee pinkkiä ja vaaleenpunasta. Siihen ne hyvät puolet sit taiski jäähä..


Harja on spiraalinmuotoinen ja ripsivärissä on mukana kuituja, joiden luvataan pidentävän ripsiä huomattavasti. Itse totesin että noi kuidut yhdessä ripsivärin kanssa aiheutti vaan hankaluuksia. Joka kerta onnistuin saamaan yhden kuidun silmääni, ja sitä oli todella vaikee saada pois ilman et suttas vastalaitetun ripsivärin. Ja sen lisäks se teki todella kipeetä.

Sanoisin et tää on sellanen perus ripsari, mut en aio hankkia uutta tän tilalle.

Tuote sisältää vadelmavahaa ja vadelmansiemenöljyä.

Ja viimeinen loppunut tuote helmikuulta oli;


Tigi Bed Head Ego Boost Split End Mender Leave-in Conditioner. Huh mikä nimi. :)Tuote on ollu monta vuotta käytössä, enemmän ja vähemmän. Miksi? Koska tää on suoraan sanottuna täyttä paskaa.

Hiuksiin jätettävä hoitoaine, jonka pitäis ehkäistä latvojen haaroittumista. No, ei ainakaan mulla toiminu. Aluksi yritin monella eri tapaa käyttää tätä, kuiviin hiuksiin, pyyhekuiviin hiuksiin, jopa märkiin hiuksiin, mut mikään ei tuntunu toimivan. Tuote sai aina hiukset meneen kovaks koppuraks. Nyt oonki käyttäny sitä pyyhekuiviin hiuksiin, ja sen jälkeen kietonu hiukset vielä pyyhkeen sisälle. Mut ku ei sekään juurikaan auttanu, toki tohon koppuraisuuteen joo, mut muuten. Tuote sai hiukset takkuuntumaan entistä enemmän. En tiiä onko tällä joku oma tekniikka miten pitäis käyttää, mut mä en sitä ainakaan keksiny. Siksi tunnenki mitä suurinta mielihyvää tän loppumisesta, ja siitä että voin heittää mokoman roskan roskiin!!

Tässä nää nyt sit oli.. aika säälittävää vai? Mut tässä kuussa tulee sit loppumaan kasvotuotteita useampiaki, käsivoidetta, hiustuotteita ja ehkä vielä jotain muutakin. :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)