maanantai 25. maaliskuuta 2013

Harmaa meikki + lisäyksiä

Esittelempä taas päivän meikin, mut sitä ennen muutama lisäys kosmetiikkavarastoihini.


Tuli tos männä päivänä tilanne ku jouduin sillon heittään Lumenen meikkivoiteen pois. Jäljelle jäi kyllä toki vaikka mitä, mut ei yhtään tähän tilanteeseen sopivaa. Kätköistä löytyy Avonin ja bareMineralsin meikkipohjat, joista eka on aivan liian vaalee, ja toka ei vaan sovi mun iholle. Lumenen meikkivoidenäytteitä löytyy jokunen tuubi, mut ne taas on vähän liian tummia, samoin kun L'orealin Infallible meikkipuuteri. Lumene Labin sävyttävä päivävoide on hyvä, mut sen alle ei voi laittaa kosteusvoidetta ku se rupee rullautumaan, ja juuri niitä mä yritän tässä käyttää pois ku jemmoissa on vaikka ja mitä voidetta. Ja sit on vielä Avoni mousse meikkivoide, mut en mä sitä pelkästään jaksa käyttää.

Piti sit käydä lähi Emotionista kurkkaamassa et mitä ois tarjolla. Päädyin sit ostaan Lumene Natural Coden 2 in 1 Powder Makeup meikkivoiteen sävyssä Apricot Sorbet ja We Care Iconin Matt Wear Long Lasting Makeup meikkivoiteen, josta tulossa juttua vähän myöhemmin.

Muuta sit on Lumenen Beauty Base Red Neutralizer, joka vaikuttaa olevan liian tumma(?), Klippoteketin Kuivashampoo ku sellanen puuttu hetkellisesti, enkä tuu enää ilman kuivashampoota toimeen, Lumene Matt Touch Syväpuhdistava Turvenaamio ja aina yhtä ihana Lumenen Eye Makeup Remover, jonka Herr Saksa ystävällisesti töihin mennessä kävi noukkaamassa Sokoksen 3+1 päiviltä. :)

Mut sit siihen meikkiin:


Livenä aavistuksen tummempi.Meikkiin on käytetty Avonin paletin kahta alimmaista harmaata väriä, ja valkosta kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan sipaistuna.
Huulet kuvattuna salamalla ja ilman.


Huulilla duona Yves Rocherin Luminelle puna sävyssä Corail Givré (vanha ku taivas) ja Lumene Berryfun Lip Gloss sävyssä Love Is Blind. Toi kiilto on nyt sellasessa tehokäytössä, et saisin ees yhen kiillon loppumaan.

Tämmöstä tänään.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)