perjantai 22. maaliskuuta 2013

Ei ihan joukostamme poistuneet, mutta...

Eilen ku rupesin meikkaamaan, huomasin et mun meikkivoide on menny huonoks. Se oli kyllä vanha ku taivas, mut on silti tähän asti toiminu. Nyt vaan sit huomasin et se ei enää levittyny kunnolla ja kuivu tosi nopeesti kasaks iholla. Noh, ei kait siinä sit muuta ku roskiin vaan. Vähän aikasemmin olin huomannu saman yhessä luomivärissä, ja tänään taas yhessä toisessa luomivärissä.
Halusin tehä näistä oman postauksen, enkä laittaa tän kuun loppuneiden tuotteiden joukkoon ku siitä on tulossa jo aika pitkä postaus.

Kuva siis huuto.net sivulta

Hain netistä tän kuvan ku oma kuva oli niin tärähtäny enkä jaksanu kuvata uuestaan. Kyseessä siis Lumene Luminous Touch Kuultomeikkivoide sävyssä 2 Hunajamaito. Tää oli ihan kiva tuttavuus, sellanen puolipeittävä ja luonnollisen näkönen. Vähän rupes otsa kiilteleen jossain vaiheessa, mut en oo vielä muutenkaan törmänny täysin mattapinnan jättävään meikkiin. Sopii kaikille ihotyypeille.  Sisältää kuitenki öljyjä. Voisin ostaa uuen tälläsen, mut taida kuitenki kokeilla jotain muuta. :) Ja tätä ei kait ees saa enää, ainakaan Lumenen omilta sivuilta en tätä löytäny.Toinen luomiväreistä oli myös vanha ku taivas, eli Yves Rocherin Couleurs Nature Velvet Mousse Eye Shadow sävyssä 04 Amethyste. Sellanen punertavan luumun sävynen vaahtoluomiväri, joka aikanaan pysy ku tauti ja sävy oli aivan ihana.. Tätä tulee kyllä ikävä. Tänään kokeilin tätä ja ei tääkään enää levity kunnolla ja sävy ei tuu niin intensiivisesti esiin. Yllättäen tätäkään ei saa enää. Heh, pitäisköhän ruveta nyt ihan tosissaan käyttään aktiivisesti luomivärejä..


Toinen luomiväri oli tän kaksikon oikeen puoleinen sävy, joka ei enää toimi. Käytin tätä vissiin yhen kerran.. Nää luomivärit on siis ostettu Lumenen tehtaanmyymälästä, jossa he joillain teemapäivillä myi halvalla testereiksi tarkoitettuja, kuitenkin käyttämättömiä/avaamattomia meikkejä. Värit on Lumene Radiant Touch Cream Eyeshadowt sävyissä 4 Velvet Glow ja 3 Satin Glow, joka siis lähtee meneen.


Kuten kuvasta jo näkyy, oli toi harmaa sävy paljon lirumpaa ku ruskee. Seku levitty tosi huonosti ja karkas heti luomivakoon.


Tässäpä näin. Roskiin vaan!! Pitäis varmaan muutenki tehä jonku sortin inventaario tonne meikkipöydälle...

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)