sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Meikkipöytä

Oon jo pitkään himoinnu itelleni tyttömäistä meikkipöytää. Oisin halunnu itelleni sellasen kunnon vanhanaikasen kampauspöydän, mut ne valitettavasti maksaa ihan liikaa mun budjetille. No mut, Ikeasta löysin edullisen ja söpön näkösen kampauspöydän peilillä, jota tosin ite sanon meikkipöydäx. Se on niin kaunis, ja kerranki meikit on kaikki järjestyksessä. :)


Siinä se on. Eikö oo ihana?


Oikeen puoleiseen pikku laatikkoon menee osa kynsilakoista. Oikeessa alanurkassa oleva sininen lakka on oikeesti violetti. En tajuu mix se kuvissa muuttuu sinisex.


Vasemman puoleisessa pikku laatikossa on muutama kynsilakka jotka ei mahtunu siihen toiseen, hileet, kynsinauhavoide, sakset ja kynsien koristelu sivellin.


Keskellä peilin eessä teline jossa on kaikki meikkikynät, pari kabukia, terottimet ja pari huulirasvaa. Vieressä purkki käsivoidetta ja kynsilakanpoistoaine.


Alalaatikkoon mahtuki sit kaikki muut meikit. Paitsi yx iso luomiväri"salkku", joka on kylppärissä. Laatikossa on kivasti 3 lokeroo, niin jokaiseen voi laittaa tietyt meikkijutut.


Vasemman puoleisessa lokerossa on meikkipohjat, meikkivoiteet, puuterit, aurinkopuuterit, poskipunat, meikkivoidenäytteet, primerit ym ja appelsiinipuutikkuja.Keskimmäisessä lokerossa on kaikki luomivärit.


Ja oikean puoleisesta löytyyki kaikki huulipunat ja -kiillot.


Sit vielä pikkulokeroiden päältä löytyy osa siveltimistä ja pinsetit. Hmm.. noi siniset Tweezermanin pinsetitki on oikeesti violetit... Kamerassa vissiin vikaa.


Ja toisen päältä korurasia ja komedorauta, sekä käytössä olevat appelsiinipuutikut.

Mitäs tykkäätte? Mä oon ihan tohkeissani :)

-T

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva pöytä on :) Mistä olet ostanut tuon kirkkaan muovisen telineen, jossa säilytät meikkikyniä ja kabukeja? Älä sano, että ulkomailta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain sen itseasiassa koulukaverilta, mut muistaakseni hän osti sen Duroylta. Heillä oli erilaisia telineitä siellä myynnissä. :)

      Poista

Mielipiteitä? :)