sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Joukostamme poistuneet tammikuu 2013

Taas olis aika esitellä kuukauden aikana loppuneet tuotteet. Joten ei muuta ku sanoista tekoihin:


Viime kesänä Saksasta ostamani Florenan  käsivoide loppui, jämät kulki käsilaukussa todella pitkään ennen ku sain tehokäytettyy tän. Ihan ok peruskosteuttaja, ja hyvä tuoksu.


Rexona 48H Aloe Vera Fresh tyhjeni sen verran et sen voi jo päästää menemään, varsinkin ku mulla on vielä yx samanlainen odottamassa käyttöönottoa. Hyvä dödö, piti hajut loitolla ja kainalot kuivina.


2 hiusvärin mukana tullutta hoitoainetta, L'oréal Excellence Creme ja Garnier Nutrisse. Teki hiuksista pehmeät ja hoidetut.


Ikivanha matkakoko Lumene Lift Touch Rejuvenating Cleansing Oil, joka aiheutti mulle paljon näppyjä, johtuiskohan juurikin siitä et oli ollu niin kauan avattuna... mene ja tiedä.


Silva Arctica Virkistävä Jalkavoide. Todella hyvin kosteuttava ja pehmentävä, sisältää minttua ja hunajaa, mutta ei saanut jalkoja palelemaan vaikka ois voinu kuvitella. Pakkaus on uudistunut, tuoksu on aika vahva. Herr Saksa ei pitänyt tuoksusta, mut musta se oli ihan ok. Voisin ostaa uudenki, mut kokeilen ensin jotain muuta.


Nivea Powerfruit Relax suihkugeeli. Esanssinen tuoksu, pesi hyvin, mutta yllättäen en mitään rentouttavaa vaikutusta huomannut. Perussuihkugeeli, ei mitään ihmeellistä.


Natural Honey Cream Oil Lotion Argan öljyllä. Kuvittelin tän olevan jotain tosi superkosteuttavaa, mut ei. Ei riittäny mun talvi-iholle. Sitä paitsi inci listaa katsoessa kyseinen argan öljy on aika keskivaiheilla.. Kiva tuoksu ja koostumus, sopis paremmin kevääseen.


Maailman paras silmämeikinpoistovesi, onnex uus on jo oottamassa. :)


Avonin Kajalkynä. Ei meinannu enää mahtua terottimeen, joten pois vaan. Hyvä peruskajal, pehmeä kynä, sai piirrettyä tarkan rajauksen ja pehmennettyä.


Four Reasons Deep Cleansing Shampoo. Tääki oli kastia ihan ok. Hiukset piti pestä kahdesti että sai kunnolla puhtaax. Raikas tuoksu. Mutta tykkään enemmän shampoista joilla ei tarvi ku yhen kerran vaahdottaa et saa hiukset puhtaax. Seuraavax lähtee joku muu syväpuhdistava shampoo kokeiluun.


Ja viimeisex Avon Solutions Refreshing Gel Cleanser. Hyvin pesevä, jätti kiristävän tunteen. Ei talvi-iholle. Uudet tuotteet jo kehissä.


Eli 12 tuotetta yhteensä, joista 9 täysikokoista.

Tän kuun aikana ei ihan hirveesti pääse loppumaan tuotteita, johtuen siitä että olin tammikuun viimeisenä päivänä isossa leikkauksessa josta nyt kuukauden ajan toivun kotona. Tämänkin postauksen tekeminen otti voimille todella paljon.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)