sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Uusia tulokkaita


Sen siitä saa kun lähtee yhtä tarpeellista asiaa ostamaan, tulee ostettua pari ei niin tarpeellistakin asiaa.

Kävin tos pari päivää sit The Body Shopissa ostamassa uuden teepuuöljyn. Tuote on I Love-tuote, eli sellainen jonka ostan aina uudelleen edellisen loppuessa, tai johon parin hairahduksen jälkeen palaan aina uudelleen. Ja tää tuliki tarpeeseen, koska oon taas laiminlyöny B-vitamiinin syömisen, minkä seurauksena oikea suupieleni on revennyt auki. Teepuuöljy auttaa siihen yhdessä huulivoiteen kanssa, aluksi kirvelee, mutta se häviää nopeasti ja sit huomaa et pystyy avaamaan suutaki vähän paremmin, ilman kipua. Jospa tää kohta paranis.


Tuttu purkki, ja heti valmista käyttöön. :)


Sain myös mukaani yllätyslahjan, pienen putelin Pink Grapefruit kosteusvoidetta. Tuoksuu todella greippiseltä. Tätä ei pidä krapulasuihkun jälkeen käyttää, tulee sen verran vahvasti lonkero mieleen :)


 Muuten sit lähti Sokokselta mukaan Sabi Voide ihokarvojen poistoon. Bioteekin tuote, tästä oon lukenu et pitäis olla todella hyvä, en oo vielä testannu. Mielenkiinnolla kokeilen.


Emma Noël Luomu Sheavoi-kookosöljy voide. Tätä oon kerenny jo testaileenki. Voide on sellasta kovaa ja vähän rakeista, mutta sulaa hieroessa öljymäiseksi. Jättää todella öljymäisen pinnan iholle, kestää melko kauan ennen kuin imeytyy. Ei siis sovi kiireiselle. Todella vahva tuoksu, joka on alussa todella ihana, mutta koska jää iholle vahvana tuoksumaan moneksi tunniksi, voi ruveta tökkimään jossain vaiheessa.


Nutrina Aloe Vera- geelin ostin lähinnä Herr Saksalle. Hän saa välillä kylkeen pientä ihottumaa, johon aloe vera auttaa. Mutta tuun kyllä itekki kokeileen tätä. 

Tässä nää nyt sit oli. Yhtä tuotetta lähdin hakemaan, viiden kanssa kotiuduin...

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)