tiistai 1. tammikuuta 2013

Lumene LAB - Age Preventing Tinted Day Cream

Oon nyt muutaman kerran ollu koulun kautta Lumenen järjestämissä tilaisuuksissa töissä. Palkkiona olemme saaneet heiltä aina tuotekassin. Nämä tuotteet sain eräältä keikalta:


Lumene LAB- linjan päivä- ja yövoide, seerumi, silmänympärysvoide ja sävyttävä päivävoide. Lumene LAB on siis Lumenen apteekkeihin suunnittelema sarja.


Lisäksi poskipuna, ripsiväri ja huulipuna, sekä työssä käyttämäni voiteet.

Nyt haluankin paneutua juurikin tuohon sävyttävään päivävoiteeseen.


Voide pitää ehdottomasti laittaa puhtaalle ja kuivalle iholle (daa) ja tällähän siis tarkoitan sitä ettei saa laittaa kosteusvoidetta alle. Huomasin meinaan et jos oli voide alla, tää tuote levittyi murusina. Kerran jopa edellisenä iltana laittamani voide oli liikaa, ja aamulla tätä laittaessani tuote murustui kasvoilleni. Joten kasvot olisi hyvä edes huuhdella vedellä ensin että saa sen tarpeeksi kuivaksi. Laitoin ensi kerran tätä käyttäessäni voiteen alle, koska en uskonut että kosteutusteho voisi olla tarpeeksi. Kuinka väärässä olinkaan.


Sävy näyttää tummalta, mutta sulautuu hyvin ihon omaan sävyyn ja tasoittaa pikkuvirheet. Itselläni tää on kyllä riittävä meikkipohja, ehkä välillä jos on joku todella pahasti ärtynyt punainen näppy, niin sit voi laittaa vähän peiteainetta. Mutta muuten tää riittää. Ihosta tulee todella luonnollinen ja kuultava, pienellä sävyllä höystettynä.


Pahoittelen huonoa valaistusta, ilman ulkona on niin huono ettei päivänvaloa hirveästi ole. Kuvassa näyttää että siinä olisi iso ruskea läntti, mutta ei siinä ole. Tässä itse katsoessa ei näy mitään rajaa.
Pahoittelen myös kauniita suonia kädellä :p

Mutta kaikenkaikkiaan oon todella tyytyväinen tähän tuotteeseen, ja tätä tulee varmasti hankittua lisää sit ku tää loppuu. Hintaa näyttäisi olevan n. 25 €, mutta ehdottomasti joka pennin arvoinen. I love!!

Innolla odotan pääsyä tutustumaan muihin LAB-linjan tuotteisiin, kunhan saan muutamat muut voiteet käytettyä. Silmänympärysvoiteen annoin ystävälleni, koska mä en sitä kerkeis varmaan pariin vuoteen käyttämään ku on pari muutaki jonossa. Kuulemma on tykänny siitä, sen enempää kommenttia en oo saanu.

-T

ps. Hyvää uutta vuotta 2013!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)