sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Kynsiprojekti

Mulla on todella pahasti liuskoittuvat ja repeilevät kynnet. Työni ei todellakaan auta asiaa.. Lomalla huomaa että kynnet kasvaa suht kivasti ja repeilemättä. Mutta töihin ku menee, niin... Kynsilakkahan mulla ei pysy töiden takia kun n. puolet työpäivän ajasta.
Niimpä eilen oli toistaiseksi viimeinen päivä kun käytin kynsilakkaa, koska meillä oli luokan kanssa pikkujoulut. (muutenhan olisin aloittanut kynsikuurin jo aijemmin)


 Alla BeautyUk sävyssä Metallic Blue.


Ja päällä musta Avon Mosaic Effects.

Näitä mosaiikkilakkoja on ollu jo vuosia, mutta silti tää on mun eka oma lakkani. Oon kyllä aina miettiny et onpas kivoja, mutta en oo sit viittiny ostaa. Nyt ku viimex tein tilauksen Avonille, niin laitoin ton lakan vähän niinku tilauksen täytteeksi. Mutta nyt se tosiaan menee hetkex syrjään muiden lakkojen kanssa.Tässä on alkutilanne vasemmassa kädessä. Lähes jokaisessa kynnessä on liuskoittumista, mutta kohta loppuu lyhennystila. Kynnet vaan repeilee ja repeilee, enkä tiiä miten voisin lyhentää niitä enempää, koska ei oo mitään mistä lyhentää. Pahoittelen kuivia kynsinauhoja ja sormia, mulla on paha tapa repiä niitä... :(

Käytiin tutustumassa Consult Ladyyn aijemmin tällä viikolla, ja sieltä ostin China Glazen Nail Strengthener & Growth Formulan. Sillä olis tarkoitus lähteä tätä projektia suorittamaan. (kuva myöhemmin)

Paketissa sanotaan että levitetään puhtaalle kynnelle kaksi kerrosta, joka toinen päivä, neljän viikon ajan. Ja suositellaan että ei käytetä samaan aikaan kynsilakkaa. Ja pitänee ottaa myös tehokäyttöön Opin Avoplex kynsinauhaöljy. Neljän viikon päästä sit näkee miten on auttanut. Voi olla että kuitenkin uudeksi vuodeksi lakkaan kynnet :)

-T


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)