lauantai 22. joulukuuta 2012

Joukostamme poistuneet marras- ja joulukuu osa 1

Meinasin ensin tehdä kimppa postauksen marras- ja joulukuussa loppuneista tuotteista, mutta se uhkasi sitten venyä vähän liian pitkäksi, joten päätin sit tehä tästä kaksiosasen. Nappasin vaan jotkut tuotteet kätköistä, ja sinne jäi vielä jokunen puteli, mut vielä saan tän kuun aikana jotain muutakin loppumaan.

Mutta pitemmittä puheitta:


Lumene Eye Makeup Remover vedenkestävälle meikille kahdessa eri koossa. Oon tainnu tästä aijemminki kertoo, eli yksi maailman parhaimmista silmämeikinpoistoaineista. Onnex on 2 putelia vielä jemmassa :)


En oo ostanu itelleni uutta hoitoainetta, koska mulla on näitä hiusväripurkeista saatuja tuubeja niin paljon, samoin kuin matkakokoja ja hiusnaamioita, niin aattelin käyttää nää ensin pois. Nyt sit loppu 2 L'oreal Préference hoitoainetta. Tekee hiukset ihanan pehmeiksi ja sileiksi, mutta senhän tietävät kaikki jotka näitä ovat käyttäneet.


Avon Solutions Plus+ Maximum Moisture Hydrating Booster, eli kosteuttava seerumi. (huh) Oli ihan törkeen hyvä, siis todellakin kosteutti. Tuotteesta kertoi jotain jo se, että näin talviaikaan, kun iho rutisee kuivuuttaan, käytin tätä saunan jälkeen (jolloin iho rupee jo lähes rapisemaan irti) ja unohdin laittaa sen jälkeen kosteusvoidetta. Koska tää kosteutti itsessään jo niin hyvin, niin sit sen vaan unohti. Love it!!


Avon Energising Peach & Almond Milk Face Cream. Tää oli aika kevyt tuote, enemmän ehkä kesäkäyttöön. Toimi tietysti äskeisen seerumin kanssa todella hyvin. Mutta  en kyl tuu ostaan tätä enää uuestaan...


Meikkipuolelta ei nyt varsinaiseti täysin loppunut, mutta päätin luovuttaa jo koska kaksi muutakin puuteria odottaa vuoroaan. Eli L'oreal True Match Super-Blendable Powder. Yksi luottopuutereistani, näitä on menny jo monta rasiaa. Ainoo miinus siitä et joka kerta on tuotteesta kansi katkennut. Myöskin puuterin meikkisieni on erinomainen, vaikka yleensä käytänkin isoa sivellintä. Mutta joissain puutereissa sieni on ollu todella karhea ja raapinut ikävästi kasvoja. Tuun varmaan ostaan joskus uudestaankin, sit kun on tarvetta. :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)