sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Joukostamme poistuneet marras- ja joulukuu osa 2

Vuosi rupee oleen lopuillaan, joten esitelläämpäs tässä nää loputki loppuneet tuotteet. Enää tää ja huominen päivä jäljellä, enkä usko että mitään muuta kerkee vielä loppuun. Ens kuussa sitten :)

Hiuspuolelta loppui:


TRESemmé Heat Defence Styling Spray. Käytin tätä aina ennen föönausta, ja tykkäsin kovasti. Pitäs käydä ostaan uus lämpösuojasuihke, mutta onhan noita muita aineita.


Klippoteket Dry Shampoo. Erittäin toimiva kuivashampoo, antaa rakennetta ja tuuheutta, tuoksuu neutraalille ja on edullinen. Uuden voisin ostaa jossain vaiheessa, mut nyt on korvaava tuote jo korkattu.

Kynsipuolelta:


L'oreal Manicure Shine Wear & Shine Top Coat. Tää on joku ikivanha kynsilakka, jonka olin unohtanu kokonaan. Mutta edelleen oli hyvässä kunnossa, ei ollu paksuuntunu tai mitään. Ihan ok tuote, käytin sen loppuun aluslakkana.


Avon Nail Experts Conditioning Nail Enamel Remover. Hellävarainen kynsilakka, ei sisällä asetonia, tolueenia eikä formaldehydiä. Voisin ostaa uudelleenki.

Voidepuolelta:

Scholl Deep Moisturising Cream. Ostin tän erään blogin perusteella, mut en sit ollu ihan niin vakuuttunut. Ihan ok jalkavoide, mut ei niiiiin kosteuttava ja pehmentävä ku olisin luullut kehujen perusteella.


Escada Precious Body Moisturizer. Sain tän joskus lahjax Herr Saksalta. Tuoksuu ihanalta, mutta valitettavasti kosteusteholtaan ei ollu hyvä. Kesällä meni..

Kasvopuolelta:

Avon Solutions Hydra Radiance Energising Toner. Tästä oon tainnu jo aijemmin jotain kertoo.. Perus kasvovesi. Kokeilen kuitenkin muita tuotteita, enkä osta tätä enää.


Simple Kind To Skin Smoothing Facial Scrub. Sain tän loppuun vasta joku aika sitten, koska käytän samaan aikaan myös toista kuorintaa. Tykkäsin kyllä, sopivan rakeinen, mutta silti hellävarainen. Voisin ostaa uuden.


Biodroga Moisture Plus Concentrate- seerumi. Pieni 3 ml pullo riitti mulla 4 kertaan, koska vähän reilummalla kädellä käytin sitä. Muuten ois riitäny useempaan kertaan. Imeyty todella nopeesti ja kosteutti kivasti.

Muut:


PeclaSANUS Hand Lotion. Aika erikoinen tuoksu. Tykkäsin pumppupullosta, mutta ei kosteuttanut tarpeeksi. Varmaan kesäksi kiva tuote, mutta ei nyt oikein vakuuttanut.


The Body Shopin Tea Tree Oil. Tätä pitää saada lisää. Ostin tän aluksi halkeileville suupielille (B-vitamiinin puutosta..), mutta totesin tän toimivaksi myös pienten haavojen, finnien ja itikan pistojen desinfiointiin. Heti valmista käytettäväksi, ei siis tarvii lantrata veden kanssa. Arvosana 10!!


En tajunnu kuvata niitä edellisiä tuotteita tällein ryhmässä ja oon jo heittäny ne pois, mut paljon oon saanu kulutettua kosmetiikkaa. Ens kuussa loppuu ainaki pari hiustuotetta ja käsivoidetta. Hyvä minä! :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)