maanantai 1. lokakuuta 2012

Uutuuksia

Tai siis sellasia tuotteita joita mulla ei oo ennen ollu. :)

Ihan ekax on pakko sanoo, et mä rakastan tota koulua!! Siellä on ollu niin kivaa, meijän luokka on ihan ykkönen ja oon oppinu niin paljon uutta. Ja sitä kauttahan on tullu hankittua ja saatua vaikka ja mitä kivaa kosmetiikkaa ja siihen liittyvää.
Tässä näin köntässä kaikki uus mitä on kotiin ilmestynyt.


Eli ihan kivasti kamaa..
Käytiin läpi meijän jalkahoitotuotteita (Gehwol) ja saatiin siitä pieniä näytteitä ja yhet jalkavoiteet. Niistä enemmän myöhemmin.
Sit käytiin tutustumassa Bernerin tukkuun, josta saatiin ostaa kaikkee ihanaa edullisesti.
Sit myöskin osa meistä pääs Lumenen tilaisuuteen tekeen meikkejä ja käsihierontaa, josta saatiin palkax tuotekassi + ne tuotteet joita käytettiin siellä. Nyt sit huomasinki et yx käsivoide jäi puuttumaan tosta kuvasta.
Ja kerran saatiin kasa Lumenen huulipunia jotka oli menossa vanhaksi.
Ja lisäksi oon käyny Millsilltä ostamassa koulua varten tarvikkeita ja siinä samalla myös itselleni. :)Ihan ekana haluisin esitellä Sally Hansenin Gem Crush kynsilakan sävyssä 04 Blingtastic. Tätä en kertakaikkiaan voinu jättää hyllylle töröttään. Ihana sininen blingbling lakka. Joutuu vaan laittaan monta kerrosta et saa tarpeex peittävyyttä.Ostin myös Sally Hansenin Diamond Shine Base & Top Coatin. Pientä miinusta siitä että siveltimen "tikku" on niin pitkä, kun on tottunu sellasiin sopivan pitusiin. Ja tuote on todella nestemäistä et joutuu oleen varovainen et ei tiputtele siitä matkalla muualle ku siihen kynnelle.
Nää on siis sieltä Berneriltä.


 Sit vielä pari loppunutta tuotetta.
Orifalmen Milk & Honey Nourishing Hand & Body Cream.
Aijemmin jo mainitsinkin et tää ei ollu tarpeex kosteuttava talviaikaan, mut tossa kesällä se meni hyvin. Käytin sitä myös käsi ja jalkavoiteena. Ihan ok.


Sit töistä sain joskus pienen näytekoon käsivoidetta. Näitä Berry Therapyn pikkuputeleita on tietyissä huoneissa, mm. shampoota ja hoitoainetta. Tääki oli ihan kiva puolukan tuoksuinen voide, just sopivan kokonen iltalaukkuun. Imeyty nopeesti, mistä syystä hyvä päiväkäyttöön, mut muuten tarviin jotain tuhdimpaa.

Ja viimeisenä I Love... Mango & Papaya body-butter. Ei myöskään tarpeeksi kosteuttava talvi-iholle, mutta kesällä toimi. Ja ihana tuoksu.

Torstaina mennään sitten tutustumaan Duroylle, saa nähä mitä kaikkee sieltä lähtee mukaan. Aijon ostaa ainaki siveltimiä ja sellaisen meikinpoistoliinan. :)

-T2 kommenttia:

  1. Onko salaisuus missä koulussa sä opiskelet? Itse opiskelen meikkaajaksi ja olisin kiinnostunut ehkä myös kosmetologiopinnoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo salaisuus :) Opiskelen Helsingin palvelualojen oppilaitoksessa Pasilassa. Nykyisin se taitaa kyl olla Stadin aikuiskoulutus tai jotain. Suosittelen, oli mun elämän yx parhaimmista päätöksistä hakee sinne. :)

      Poista

Mielipiteitä? :)