sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Smells like Lady Gaga

Otsikkohan kertoo jo kaiken. Päädyin ostamaan Lady Gagan nimikkotuoksun Famen.
Aluksi kun kuulin että häneltä on tulossa oma tuoksu, ja näin kuvan pullosta, olin melko varma siitä että tuoksu tulee olemaan todella ärhäkkä, ehkä jopa hieman liian voimakas. Musta neste näyttää juuri siltä että se tuoksuu sellaiselta mitä ns. turkisrouvat käyttävät, eli pistävältä. Ei sillä, oma äitini käyttää juuri sellaistia tuoksuja. :) Itse olen enemmän kirpeiden ja makeiden tuoksujen ystävä, ja olinkin positiivisesti yllättynyt kun tämä Fame tuoksui lähes juuri sellaiselle mistä itse pidän. Tuoksu ei ole täydellinen, mutta melkein, ja hintakaan ei 30ml pullolla ollut kuin 36€ josta sain vielä henksualet.


Pullo on kyl just sellanen Gaga-tyylinen. Mustaa ja kultaa, korkin voi olettaa olevan monsterin koura. Kaiken kaikkiaan tyylikäs pullo.Sokoksella pullo oli esillä tällein korkissa seisten, mikä on myös todella kivan näköistä.Muita omistamiani hajuvesiä on Britney Spearsin Midnight Fantasy, joka on todella vahva makea tuoksu, käytän sitä yleensä vain viihteellä ollessani.

Sitten 2 pulloa Tommy Hilfigerin Tommy Girliä, joka on kiva arkituoksu, vaikka suunnattu ehkä hieman nuoremmille. Mutta mitä sitten? Mä tykkään siitä ja käytän sitä!

Ja vielä toi Oriflamen tuoksu, jonka nimee en tiiä ku sain sen äitiltä. Sellanen kukkaistuoksu, joka on myös arkikäytössä.

Ei näitä niin hirveesti oo, mut eipä niitä tarviikkaan olla.

-TEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)