sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Saldo

Kahden viikon ajalta loppuneiden tuotteiden saldo on ihan mukava.


Vihdoinkin loppu Frank Provostin Expert Shine Shampoo. Tuote oli jotenkin todella litkumaista, ja sillä  joutui pesemään kahteen kertaan ennen kun sai tukasta puhtaan. En huomannu ees mitään suurempaa kiiltoa pesun jälkeen. Plussaa oli se et koska tuote oli litkua, sen sai helposti pullosta ulos sen ollessa lopuillaan.

Aco Intimate Care Cleansing Oil oli erittäin mukava tuttavuus. Tätä pitää ostaa lisää. Intiimialueiden pesuöljy, jätti ihon samettisen pehmeäksi, ja jätti siihen sellaisen suojaavan kalvon. Loistava tuote silloin kun iho joutuu koville (esim. mahatauti). Me like!!

Myös Lumenen Basic Blue Hand Cream loppui. Ihan ok käsivoide, neutraali tuoksu, kosteutti ihan kivasti, mutta jotenki ei ollu niin kiva et ostaisin uudestaan... Ja en tiiä osuko mulle joku ns. sunnuntaikappale, koska tosi nopeesti tuote lopetti tulemasta putelista. Sit ku leikkas tuubin kahtia niin huomas et se oli vielä puolillaan. Mut mitään en saanu ulos vaikka kuinka puristelin ja vääntelin.

Rainbow Kynsilakanpoistoaine. Anoppi jätti sen meille ku oli kesällä kissavahtina, joten käytin sen sit loppuun. Melko tujua tavaraa, mutta en käyttäny sitä niin usein että ois haitannu. Sisältää asetonia, ei oikein sovi rakennekynsille.


Tänään loppui Avon Naturals sarjan Juicy Watermelon Shower Gel. Aivan ihana vesimelonin tuoksu! Tätäkin pitää saada lisää.


Myös Avonilta Foot Works Cherry Ice Exfoliating Scrub. Ihana kirsikan tuoksu, toi mieleen lapsuuden jonkun karkin. Mut koska kyse oli jalkakuorinnasta, tuote oli pieni pettymys. Ei siis tarpeeksi rakeinen. Käytin välillä myös kasvokuorintana.


Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä loppui Lumenen Vitamin C+ Age Defying Arctic Cloudberry Kirkastava Vartalokuorinta. Tässä oli juuri sitä kuorivuutta, jota tolta Avonilta olisin kaivannut. Oikein mukava tuote, mutta koska haluun koko ajan kokeilla jotain uutta, en ainakaan ihan heti osta uutta tällaista, vaan kokeilen jotain muuta.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)