lauantai 6. lokakuuta 2012

Duroy

Torstaina käytiin luokan kanssa tutustumassa Duroyhin. Ja rahaa paloi. Ihana pieni paikka Mechelininkadulla, jonne ei tosta noin vain mennäkkään. Saatiin hieman alennusta tuotteista, mikä johti siihen että kaikki taas villiinnyttiin. :)

Vaaleanpunainen liina on meikinpoistoliina. Liina kastellaan lämpimään veteen ja sillä saa kaiken meikin pois. Kuulemma. Itse oon vasta kokeillut normaalin nassupesun jälkeen viimeistelemässä puhdistus, mutta jossain vaiheessa pitäis kokeilla ihan pelkiltään.

Liinan yläpuolella on sivellinsaippua. Koska ostin uusia siveltimiä, pitää luonnollisesti olla juuri oikeat tuotteet niiden putsaamiseen.

Ylhäällä oleva pieni vippa on tarkoitettu sormessa pidettäväksi silloin kuin meikkaa toista henkilöä, niin ei tarvitse lähmiä hänen naamaansa sormilla.

Liinan vieressä kasvoharja, edellinen tippui lattialle ja halkesi. Loistava tapa tehostaa nassuputsausta tai kuorintaa. Ite käytän vaan putsarin kanssa, uskon et kuorinnan kanssa vois olla vähän liikaa.

Siveltimet järjestyksessä alhaalta ylös päin:

Raili Hulkkosen "yleissivellin". Tällä voi laittaa mm. meikkivoidetta, niin nestemäistä kuin kiinteämpääkin, puuteria, aurinkopuuteria jne. jne. Ite ostin tän koska mulla on Bare Mineralsin meikkipohja, ja en oikein saanu siitä mitään irti. Luulin että vika on joko tuotteessa et se ei vaan sovi mulle, tai sit en vaan osaa käyttää sitä. Noh, kävi ilmi et mulla oli vaan huono sivellin. Tällä saa aikaan kevyen ja kuulaan lopputuloksen, ei sellasta paksua jankkia mitä vanhalla siveltimellä.

Sitten ehkäpä maailman ihanin poskipunasivellin... Oon jo pari kertaa käyttäny sitä, six siinä on vähän väriä. Oikeesti, ihan kun untuvalla sivelis poskia. Oon rakastunut!!

Sit häivytyssivellin, tätä en oo vielä kerenny testaan.

Ja lopux kulmakarvasivellin, jota voi käyttää myös rajauksen tekemiseen. Kulmissa toimii loistavasti, vielä pitäis vaan hankkia sopiva väri..

Tällasia hankintoja tällä kertaa.. Mitähän ens viikon SKY messut tuo tullessaan??

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)