sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Taas loppu

Ihanaa kun kosmetiikkapurkit välillä tyhjenevät kokonaan, ja saa taas suunnitella uusien ostoa. Vaikka kaapit vielä pursuavat purkkia ja purnukkaa, on muutaman purkin loppuminen iloinen asia. :)
Ja mikä parasta, ensi viikolla on hyvä syy ostaa lisää kosmetiikkaa!! Mennään torstaina luokan kanssa tutustumaan Bernerille, ja sieltä ois sit tarkotus (ehkä) ostaa jotain kivaa tukkuhintaan. :)
Mut nyt niihin loppuneisiin:


 Ensinnäkin, vihdoinkin loppui tää tylsä Rexonan suihkusaippua. Perus Rexonaa, ei mitään ihmeellistä. Tuoksuna sitruunaruoho ja neidonhiuspuu. Alussa kun käytin tätä, tuoksu toi jotenki mieleen joulun.. No, eipä tarvii ostaa uutta.


 Toisena sain vihdoinkin loppumaan Matrixin Biolage Full-Lift Volumizing Conditionerin. Sarjan shampoo loppui jo viime vuoden puolella, joten tää jäi sit vähän pyörimään yksinään suihkun lattialle. Nyt kuitenkin yritän saada purkkivarastoa tyhjenemään, otin tämän kunnolla käyttöön että saan sen pois. Ihan ok, ei mitään ihmeellistä tässäkään, varsinaista voluumia en huomannut saavani, voi johtua myös siitä että omat hiukseni ovat todella raskaat, ettei pelkkä shampoo ja hoitoaine saa niitä "tuuheiksi". Empä taida tätäkään ostaa enää.


Dödö puolelta kului loppuun Rexonan Biorythm Ultra Dry, joka oli ihan hyvä tuttavuus. Piti hien hajun loitolla kivasti, paitsi todella helteisenä päivänä tuli tuoksu vähän läpi. Mutta arkidödönä oikein kiva. Varastoissa on vielä 2 Rexonan Aloe Vera dödöö, toivottavasti toimii yhtä hyvin. Näiden jälkeen ois sit jotain muuta hankittava.


Ja viimeisenä muttei vähäisenä, loppuin Avonin Anew Rejuvenate Night Revitalising Cream 15 ml matkakoko. Muuten olisi varmasti ollu ihan hyvä tuote, mutta ei riittänyt kosteuttamaan kuivaa ihoani, edes näin kesällä!! Onneksi toi matkakoko ei maksanu ku 5,90€. Elvyttävä yövoide 30+ ikäisille. Tiiä sit onko mun ikäisillä yleensä minkälainen iho, mutta omani on ollu kuiva niin kauan ku muistan. Ja tuntuu et se kuivuu vaan entisestään, sillä vielä viime kesänä pystyin käyttämään tyyliin kevyitä geelivoiteita ilman ongelmia kuivuudesta, mutta tänä kesänän oon joutunu käyttämään välillä jopa kosteuttavaa seerumia, jota oon talvella käyttäny saunan jälkeen...

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)