maanantai 3. syyskuuta 2012

Nöhä..

Eli siis nuha ja röhä.
Todella harmi koska ulkona on niin kaunis aurinkoinen ilma ja ite nöhisee kotona..
Näillä mennään tää päivä:


 Finrexinin ansiosta olo on jo sen verran kohentunut, että olen jaksanut pestä pyykkiä ja hieman järjestellä kotia. Strepsilsit taas auttaa kurkkukipuun (daa). Yleensä oon aina ostanu sitä hunaja-sitruunaa, mut nyt vaaleanpunafanina oli pakko kokeilla mansikkaa. On muuten hyvän makusia, pelkäsin et ne on liian ällömakeita, mut ei. Ja nenäliinoja kuluu pakettikaupalla.
Onnex töistä on nyt tänään ja huomenna vapaata, mut koulua on molempina iltoina ja sinne aattelin kyl raahautua.


 Mut mikäs sen mukavampaa ku maata kotona sohvalla, poltella suitsukkeita joita ei saa Herr Saksan läsnäollessa polttaa (koska ne haisee niin kauheelle) ja lukee kirjaa.


Sain aamulla luettua loppuun Jane Austenin Järki ja Tunteet, ja täytyy kyllä sanoa että loppu oli pettymys... Mutta muuten oli todella hyvä.


Nyt aloitan lukemaan Jane Greenin Kirjaflirttiä. Lainasin sen kaveriltani, jonka kanssa meillä on pieni "kirjakerho" :) Siis sellanen et lainataan kirjoja puolin ja toisin, mut sanotaan sitä vaan kirjakerhox.En nyt saa kuvia tottelemaan itseäni.
Mutta siis kaiken tän potemisen ja lukemisen keskellä yritän myös opiskella jalkahoitoa, joten koulukirjakin on lukupiirissä mukana.

Ja vielä lopuksi, sain tänään aamulla vielä pari purkkia loppumaankin.

Avonin Anew Rejuvenate Day Revitalising Cream.
 Sama homma kuin saman sarjan yövoiteessa, ei ollut tarpeeksi kosteuttava. Seerumin kanssa joutui tämänkin käyttämään. Mutta onneksi tämäkin oli matkakokoa. Iso plussa suojakertoimesta 25!

Ja myöskin loppui Avonin Glycerine Hand & Nail Rich Moisture Hand Cream.
Nätti purkki ja loistava tuote. Tätä voisin ostaa lisääkin. Kosteuttaa hyvin ja imeytyy nopeasti. Neutraali tuoksu.

Lopuksi vielä pakko sanoa että eräs työkaverini myy Avonin tuotteita, siksi niitä täällä näkyy niin paljon. Nyt pysyin kuitenkin tiukkana enkä tilannut eilen lähteneestä tilauksesta mitään, mut saa nähä mitä ens kerralla käy. :)

-T


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)