maanantai 27. elokuuta 2012

Lady Gaga

Tänään on siis Lady Gagan keikka. Jee!! Oon nyt ollu joka kerta Gagan keikalla hänen ollessa suomessa. Eka keikka oli Kulttuuritalolla ja huomattavasti pienempi ja intiimimpi kun edellinen ja tän iltainen. Silloin ei ollut niin show painotteista kuin nykyään, ja siksi omalla tavallaan hienompi. Mutta aina on toiminut todella hyvin. Yksi parhaimmista live-esiintyjistä mitä oon nähny!!

Siksipä siirsin eilistä kauneudenhoitoiltaa tälle päivälle.
Nautin pitkän suihkun samalla hoitaen koko kroppani päästä varpaisiin.


 Hemmottelin kasvojen ihoa kuorinnan lisäksi Avonin Kuolleenmeren mineraaleja sisältävällä Facial Mud Maskilla, joka on todella ihana tuote!! Kuiva ja herkkä ihoni ei kestä kovin tuhteja aineita, mutta tämä jättää ihon todella pehmeäksi ja sileäksi. Joskus olen kokeillut Freemanin mutanaamiota, mutta se tuntui siltä kuin olisi happoa laittanut naamalle, ja näin ollen se menikin sitten äidilleni jolla on sekaiho.


Pari tuotetta sitten loppuikin.
Yksi suuri suosikkini, edesmennyt Lumene Natural Coden Eye Makeup Remover Geeli. Jo aijemman Anytimen geeli oli vakiokamaani, ja kun se lopetettiin olin todella hukassa. Kokeilin jos jonkinmoisia silmämeikinpoisto tuotteita löytämättä yhtä hyvää putsaria. Silloin opin käyttämään niitä vesiä. Kun Natural Code toi geelin markkinoille, olin riemuissani! Mutta nyt sekin on muuttunut emulsioksi, ja niillä en vaan saa silmämeikkiä putsattua. Vielä on toinen tuollainen jämä loppumaisillaan. Käytän tätä lähinnä suihkussa silloin kun olen todella laiska enkä jaksa erikseen poistella vesillä ja vanulapuilla meikkiä. Mut kohta ei oo enää vaihtoehtoja ellen löydä uutta geeliä.

Toinen loppunut tuote on aivan loistava WWW Infiniten Intensive Mask. Paras hiusnaamio jota oon koskaan käyttänyt. Tästä ei oo mitään huonoo sanottavaa. Hiukset on unelman pehmeät ja harja suorastaan liukuu hiuksien läpi tämän jälkeen. Nyt pitää käyttää toinen markettihiusnaamio pois ennen kuin voin ostaa uuden, sikäli mikäli tätä vielä saa jostain...

Et sellasta tänään...

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)