keskiviikko 15. elokuuta 2012

Koulu alkoi

Eilen se sit alko. Ilta meni kivasti, 4 tuntia käsiteltiin yleisiä asioita ja hieman tutustuttiin toisiimme. Huomenna sitten alkaa ihan tositoimi, eli jalkahoito. :) Oon tosi innoissani!!

Mutta nyt muuta.
Suuri rakkauteni, Artistryn Essentials Eye & Lip Makeup Remover loppui. *huokaus* Siskoni myy näitä tuotteita, ja olenki häneltä saanut kyseisen putelin (tai itseasiassa jokusen vuoden ajan useammankin putelin). Tätä parempaa silmämeikinpoistoainetta en oo vielä löytäny. Lumenelta löytyy lähes yhtä hyvä, muttei kuitenkaan ihan yhtä täydellinen. Poistaa kaiken silmämeikin helposti ja hankaamatta. Harmittavaa että siskoni kanssa näemme aika harvoin, joten ihan heti en tuu uutta putelia saamaan. Ja vielä ku toi koulu alko, niin tota vapaa-aikaa ei tuu oleen juuri ollenkaan. Mutta onneksi Lumenen hyvä kakkonen on helposti saatavilla, ja sitä löytyykin yksi iso puteli kotoo. :)


 Saksasta ostamani Essencen Eye Makeup Remover oli todelline hutiostos.. Pienoinen pettymys tää oli. Neste ikäänkuin sulattaa meikin (etenkin ripsivärin), ja levittää sen sitten ympäriinsä. Raivoisasti hankaamalla saa kyllä meikin lähes kokonaan pois, mutta sehän ei oo suositeltavaa kenellekkään, eikä mun herkkä silmänympärysiho sitä kestäiskään. Käytän putelin kuitenkin tyhjäksi, mutta teen vaan kaksoispuhdistuksen, ja käytän Lumenee heti perään. (oon pihi).


 Tosissaan koska koulu alkoi ja käyn edelleen päivät töissä, rakkaalle lukuharrastukselle tuskin tulee jäämään hirveästi aikaa. Siksipä tässä muutamana viikkona ennen koulun alkua yritin lukee ahkerasti.
Lucy Dillon - Paritanssia. Hyvä kirja oli. Kertoo naisesta joka on entinen ammattitanssija, ja joka rupee pitään paritanssitunteja. Kirjassa seurataan tanssitunneille tulevia pareja ja heidän elämäänsä.  Mukavaa viihdettä.


 Cecelia Ahern - Lahja. Ihana kirja!! Cecelia on yksi suosikkikirjailijoistani. Kaikki hänen kirjansa ovat olleet t-o-d-e-l-l-a hyviä! Tästä ei voi kovin paljoa kertoa, ilman että paljastaa juonen/pointin. Mutta, tarina kertoo miehestä, joka tapaa kodittoman miehen ja tarjoaa tälle töitä. Koditon mies puolestaan antaa miehelle lahjan. Sanotaan nyt vaikka näin, että itku ei ollut kaukana kirjan lopussa. Aivan ihana!!Tällähetkellä työmatka lukemisena on sit klassikko, Jane Austen - Järki ja tunteet.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)