lauantai 21. heinäkuuta 2012

Kirjailua..

Näin kesälomalla on ollut aikaa lukea hieman enemmän kuin töissä ollessa.. mutta en kuitenkaan oo kerenny lukeen niin paljoo ku haluisin...
Saksassa ollessa sain luettua Sandra Brownin Hehkuvat tunteet. Sain kyseisen kirjan lahjaksi ystävältäni täyttäessäni 30. Pari vuotta siinä meni ennen kuin sain aikaiseksi lukea sen. Mutta todella hyvä kirja. Rakastan sellaisia kirjoja, joista ei tiedä etukäteen mitä tapahtuu. Tässä kirjassa oli loppuun asti sellainen epätietoisuus että mitä nyt tapahtuu.
Kirja kertoo naisesta joka palaa kotikaupunkiinsa veljensä kuoleman takia, ja rupeaa selvittelemään kuoleman syytä. Suosittelen!
 Toinen kirja jonka sain luettua tässä loman aikana oli Nora Robertsin pedon yö. Oon yleensä mieltäny Nora Robertsit sellaisix siirappisix kirjoix, mut tässä oli jännitystäkin mukana. Tarina kertoo naisesta ja miehestä (yllätys) jotka olivat lapsina ystäviä,muuttuivat rakastavaisiksi ja erosivat pitkäksi aikaa. Nainen perustaa villieläinpuiston jossa rupee tapahtumaan pahoja asioita, ja mies joka on entinen etsivä, rupeaa auttamaan asian selvittelyssä. Romantiikkaakin löytyy, mutta ei sellaista perus-siirappia, kuten esimerkiksi kirjailijan Unelma-trilogia, jossa välillä oikeesti tuntu että se siirappi valuu kohta sivujen välistä.
Tällä hetkellä luen Lucy Dillonin  Paritanssia. Oon vasta aika alussa, mut ihan hyvältä vaikuttaa. Kuva tulee myöhemmin.

Ai niin, unohdin kertoa, pääsin sinne kosmetologikouluun!!! Siitä enemmän myöhemmin. Nyt täytyy lukee ahkerasti, vielä kun kerkee. :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)