tiistai 12. kesäkuuta 2012

Brunsseilua osa 2

Johan noista bileistä on pari päivää.. Hauskaa oli, todella! Ravintola Alia oli todella mahtava paikka, kaunis, hyvä ruoka ja aivan upea palvelu. Liekö osuutta ollut asiaan sillä että juhlakalumme on ollut siellä töissä aikaisemmin.
Kuvia en juurikaan kehdannut räpsiä siellä,, ja muutenkin keskityin siihen olennaiseen, eli seurusteluun ja hauskanpitoon.
Tässä kuitenkin yksi kuva alkukattauksesta:
Olimme ns. Isännän verannalla, joka oli sisustettu violeteilla yksityiskohdilla (lampunvarjostimet, tuolit, servetit). Ja kyseessähän oli siis brunssi, alkuruoka buffana, pääruoka pöytään tuotuna ja jälkiruoka buffana. Sankarimme tarjosi ruokajuomat ja skumpat meille, ja talo tarjosi kahvit. Muuten omakustanteisesti. Kaikki oli todella loistavaa, tätä ravintolaa voin suositella kaikille.

Brunssin jälkeen otimme taksin ja ajoimme Sokos Hotelli Tornissa sijaitsevaan Ateljee baariin drinkeille ja nauttimaan maisemista. Juomat olivat upeita, ja sää suosi meitä vaikka välillä näytti ihan siltä kuin olisi tullut kauhea sumu tai pilvi matalalle.

Kuvasta ei nyt oikein se "sumu" näy.
Päivä oli kaikinpuolin onnistunut, mutta harmitti tietysti kun piti ajoissa lähteä että jaksoi taas aamuneljältä herätä töihin, vaikka siellä en ollutkaan kuin muutaman tunnin ennen kuin piti lähteä lääkärille selän takia.
Nyt ollaanki sit tää viikko saikulla...

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)