maanantai 2. huhtikuuta 2012

Vapaapäivä

Kuten niin monet vapaapäivät viime vuosina, myös tämäkin vapaapäivä alkoi huimaavalla päänsäryllä.. Pienen kärvistelyn jälkeen oli pakko ottaa vähän lääkettä, ja hyvä asento sohvalla. Parin tunnin päästä uskalti jo ruveta ajattelemaan sohvalta nousemista ja ulos lähtemistä. Ideahan oli että tänään käyn ostamassa kissalle patterille laitettavan sängyn, koska sellainen irtosi tänään halvalla Lidlistä. Ja samalla kävin nappaamassa miehen mukaan töistä.
Toinen ihana yllätys aamulla oli et menkat alko... Huokaus. Sitä se eilinen kipuilu tiesi taas. Mutta jotain positiivista siitäkin pitää sanoo. Oon tehny itseni kanssa sellasen diilin, et menkkojen aikana saa hemmotella itteensä, joko herkuttelemalla tai ostamalla jotain kivaa. Yleensä päädyn herkutteluun, mutta tänään teki mieli ostaa jotain kivaa. Siinä oli taas lisäpotkua lähtee kotoo pois särystä huolimatta.
Ja eikun meikkaileen!!Luomiväri E. Funkhouserin paletti Limelight/Stardom
Kajal Avonin perus musta
Ripsiväri Rimmelin Sexy Curves


Huulikiilto Yves Rocherin Luminelle sävy Rose Grenadine

Sit ei ku keskustaan.
Kissanpedin lisäksi mukaan lähti 4 Reasonsin syväpuhdistava shampoo, joka oli se pieni hemmottelu itselleni.


Saa nähdä minkälainen se on, ku ei oo aijempaa kokemusta tän sarjan shampoista. Tän hetkisen rahatilanteen takia toi oli hintansa puolesta ostettava. Mulla on sarjan hiuspuuteri joka on aivan loistotuote, ja aijemmin ku oli ultrablondit hiukset, käytin sarjan Silver Mistiä pitämään keltaisuuden poissa. Tuun varmasti tykkään tästä shampoosta jos se on yhtään niin hyvä kuin noi muut tuotteet.
Lisäksi vielä nyt kun kokkivuorot on hetkeksi takanapäin, tarkottaa se sitä että saa laittaa taas väriä kynsiin. Päätinkin sit laittaa kaikkien aikojen suosikkilakkaani, Gosh sävyssä 569 Flamingo.


Sävy ei kuvassa näytä niin pinkiltä kun mitä se oikeesti on.
Muutenkin tykkään Goshin lakoista, ne on hinta-laatu suhteeltaan loistavia, intensiiviset värit, hyvä peittävyys ja pysyvyys. Tosin mun työssäni mikään kynsilakka ei kestä paria päivää kauempaa, mut onpahan sit hyvä syy vaihtaa sävyä useemmin. :)
Näillä mennään sit tää päänsärkypäivä.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)