sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Korkkarit

Täten julistan että tämä kesä tulee olemaan korkkarikesä. Miksi? Siksi että oon löytäny ensimmäiset korkkarit joita pystyn pitämään. Tarkoitan siis ihan tavallisia korkkareita. Homman nimi on se, että mulla on todellinen ongelmajalka... pitkä ja kapea joka suunnasta, sekä pieni kantapää. En pysty kuin haaveilemaan balleriinoista sun muista kengistä, koska itsellä ne ei pysy jalassa. Sen lisäksi astun vielä littaan, eli avonaisissa kengissä ongelma on se että kun astun, kantapää nousee kengästä ulos ja kun lasken jalan takaisin maahan, kantapää laskeutuu kengän viereen eikä suinkaan takaisin kenkään. Tästä syystä kaikki kesäkengät on mulla joko tennareita, tai kiilakorkokenkiä miljoonine remmeineen. Mutta nyt!!!
Kissaa ei vois vähempää kiinnostaa vaikka oli pakko tunkea kuvaan mukaan. :)

Korkkarit ostin Seppälästä parilla kympillä, et raaskin ne ostaa senkin uhalla etteivät ne kuitenkaan pysyisi jalassa sitten kesällä.
Sukan kanssa toimii hyvin, mutta ilman sukkaa jää hirvee rako jalkapöydän kohdalle, joka kuitenkin hävisi kun laitto päkiä geelipohjalliset.
Nyt vain odotetaan korkkarikelejä!! (joka on esim. tänään, mutta kun tuli oltua eilen tyttöjen kaa vähän viihteellä niin ei pysty tänään...)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)