tiistai 6. maaliskuuta 2012

Lisää kosmetiikkaa..

Pieni hiljaisuus johtui uudesta aluevaltauksestani työrintamalla, baarimikkoudesta. :) Oon täs reilun vuoden kattonu hotellin yhteydessä olevaa pubia vähän niinku sillä silmällä ;) et siellä ois varmaan kiva olla töissä. Syksyllä rohkaistuin kysymään heidän päälliköltään josko hän haluis ottaa mut sinne kokeileen baarimikkoutta ja hän vastasi ilman muuta. Pienen säädön jälkeen hän sai vuorot sumplittua vasta nyt maaliskuulle (parempi myöhään kuin ei milloinkaan..) ja viime viikonloppuna se sit tapahtu. Jännitys oli ihan kauhee,mut kaikki meni hyvin. Ja ilmeisesti muhun oltiin tyytyväisiä, koska tänään pomo soitti ja kysyi saavatko he laittaa mulle lisää vuoroja sinne. :) Jei!!
Noh, koska kyseessä oli ilta/yötyö, pitihän sitä vähän hakee helpotusta kosmetiikasta. Sokoksella tosiaan oli ne Kutsu Kauneuteen päivät, joilla tuli sit uudestaan piipahdettua. Mukaan tarttui nää:


Lumene Time Freeze Kiinteyttävä Pikakaunistaja, (oli tarjouksessa) pelastaa nassun yötyön jälkeen.
Simple Kind To Skin Cleansing Facial Wipes, poistaa meikit nassulta jos ei jaksa yöllä veden kanssa läträtä (näitä menee muutenki tosi paljon).
Lumene Natural Code Nail Styler Mini Kynsilakka (vihreä, koska kyseessä on irkkupubi :)  )
Ja Mavalan Mavadry Kynsilakan Pikakuivattaja, että voi lakata nopeasti ennen töihin menoa.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)