keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Hääfiilistelyä..

Olen menossa naimisiin ensi vuonna. Olen odottanut sitä jo ihan pikkutytöstä lähtien ja välillä näytti siltä etten tule koskaan pääsemään naimisiin, ainakaan nykyisen poikaystäväni kanssa. Mutta viime heinäkuussa hän sitten kosi, vihdoin ja viimein. :) Häät päätettiin pitää sitten vasta vuonna 2013 asunnon oston takia, ettei kaikkea isoa tule samaan aikaan. (tunnetusti kun en omista niitä maailman vahvimpia hermoja...) Ja nytpä tässä on sitten aikaa suunnitella ja kerätä rahaa.

Kaksi ystävääni ovat jo suostuneet kaasoikseni ja siskon tyttöni morsiustytöksi. Kummityttöni ei osannut vielä vastata kun hän on niin pieni vielä. Sen enempää suunnitelmia en ole vielä saanut tehtyä.

Netistä on tullut hieman selailtua hääpukuja, ihan vaan katsellakseni minkälaista mallia on nyt tarjolla. Prinsessojen pienenä ihailijana haluaisin sellaisen levenevän mallin, kun taas esimerkiksi ns. merenneito-malli ei mielestäni sovi mulle. IS:n sivuilta satuin bongaamaan jutun Alfred Angelon Disneyaiheisista hääpuvuista, joista nämä kaksi ponnahtivat kärkisijoille.
-T


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)